Зірки роблять це! Сучасний тренд зменшення грудей.

Зовсім недавно жінки поголовно збільшували груди і губи. Однак останнім часом природність взяла своє. Саме тому вони різко вирішили позбутися від «помилок молодості». Сьогодні ми постараємось розібратися в причинах популярності такої операції як зменшення грудей.
пластична хірургія

На сьогоднішній день підтягнуте і струнке тіло жінки є абсолютним трендом. У зв’язку з модою на природні пропорції багато жінок почали видаляти придбані раніше грудні імпланти. Редукційна маммопластика стала однією з популярних операцій, тому що сьогодні головне не розмір грудей, а їх форма.

До речі, по посиланню пластическая хирургия (Жизнь Других) ви дізнаєтесь як роблять пластику в клініках Сеула, саме цей мегаполіс рахується всесвітнім центром пластичної хірургії.

Звернемося до зірок. За припущеннями, грудні імпланти видаляла і Вікторія Бекхем. На початку своєї артистичної кар’єри солістка Spice Girls зважилася на установку імплантів. Через роки Вікторія значно схудла, і велика форма грудей абсолютно перестала підходити до нового способу, тому через якийсь час їй довелося від неї позбутися.

Памелі Андерсон не дарма приписують часті експерименти з розміром грудей. Якщо подивитися на її сьогоднішні фотографії, то можна помітити явні відмінності. Так що зірки теж нерідко піддаються сучасним трендам.

Відома актриса Джейн Фонда не раз зізнавалася журналістам в тому, що кілька років тому вона позбулася силіконових імплантів. Навколо актриси досі ходить безліч чуток: чи то її чоловік зненавидів «силікон», то чи Джейн злякалася можливих проблем зі здоров’ям.

Шанувальники популярної кінодіви Скарлет Йоханссон також звернули увагу на зміну розміру грудей улюбленої актриси. Багато хто припускає, що через деякий час після маммопластики актриса все ж побажала повернути свої природні форми.

Операцію зі зменшення грудей використовують в декількох випадках. По-перше, це фізіологічна потреба. По-друге, емоційний мотив. Хтось вирішується на операцію через проблеми зі спиною, а хтось через бажання зробити своє тіло більш привабливим.

Біль у спині.

Основними причинами відмови від об’ємної грудей стають болі в спині. Великі груди зазвичай порушують статику хребта. У зв’язку з цим змінюється постава, з’являється сутулість. Перерозтягнення зв’язок часто викликає дискомфорт в хребті.

Звідси і з’являються ранній остеохондроз, спинномозкові грижі та інші проблеми. У зв’язку з цим нещодавно з’явився відомий соціальний проект, що допомагає жінкам з великим розміром грудей отримати безкоштовну операцію по її зменшенню. Адже болі в спині негативно позначаються не тільки на зовнішності, але і на здоров’ї. Сутулість не прикрашає нікого, але ж саме через неї у багатьох жінок з’являються задишка і проблеми з серцем.

Дискомфорт в м’язах.

Саме через великі груди у багатьох жінок виникають часті болі в м’язах. Вони просто не витримують її ваги, в результаті чого виникає дискомфорт і інші неприємності.

Спорт і сон.

Великі груди і спокійний сон практично не сумісні. Через перерозтяження шкірного корсета багато володарок пишних грудей не можуть спати на боці. Про сон на животі можна взагалі нічого не говорити. Те ж саме відбувається і зі спортом. Насолода від багатьох фізичних вправ затьмарює біль в грудях, яка виникає при бігу або стрибках.

Естетична насолода.

Красива, якісна нижня білизна зазвичай продається на найбільш «ходові» розміри грудей. Але якщо вони більші загальноприйнятих стандартів, то знайти підходящу за всіма параметрами нижню білизну - ціла проблема! В якомусь комплекті бретельки впиваються в шкіру, десь не поміщаються самі груди. А якщо всі фізіологічні проблеми вирішені, то зазвичай забарвлення такого білизни залишає бажати кращого. У власниць пишного бюста шкірний покрив на передній черевній стінці часто стикається зі шкірою грудей. Через такого тертя в жарку погоду можуть виникати пітниця і роздратування.