Вишивка на футболках для створення вишуканого стильного образу

Футболку можна сміливо віднести до категорії найпопулярнішою одягу. Ніхто і не згадує про те, що вона прийшла в повсякденний гардероб з розряду спортивної форми. Ці зручні трикотажні вироби носять представники обох статей різного віку. Футболки чудово поєднуються з різними видами одягу, добре виглядають в комплектах різних стилів, що розширює можливості для любителів експериментів.

Сучасні магазини в величезному асортименті пропонують чоловічі, жіночі, дитячі моделі. Але для справжніх шанувальників моди, ефектних образів цього недостатньо. Зробити футболку унікальною, перетворити її в модну, стильну річ дозволяють зображення, написи.

Сьогоднішні технології друку дають можливість створювати якісні зображення. Але якщо потрібно надати моделі дійсно презентабельний вигляд, особливий статус, машинна вишивка на футболках стане ідеальним варіантом. Замовити таку послугу ви можете в Студії 33, що пропонує оригінальні вишиті футболки у Львові, такі чудові речі стануть справжньою родзинкою для створення вишуканого стильного образу!

Переваги машинної вишивки на футболках

Пішли в минуле часи, коли вишивальні машини працювали з перфорованими картами. Обладнанням останнього покоління керують електронні програми. Вони повністю контролюють процес, забезпечуючи високу точність відтворення заданого зображення, якість стібків. Ці пристрої здатні створювати найскладніші малюнки, фотографії. Тому вишивка на футболках на замовлення дозволяє реалізувати будь-які творчі ідеї.

У цього виду декору маса переваг:

- вишивальна машина не завдає шкоди трикотажу, зберігаючи цілісність вироби;

- в роботі використовується кілька ниток різних відтінків, що дозволяє створювати барвисті зображення;

- стійкість барвників до зовнішніх впливів дає можливість зображенні зберігати первинні властивості протягом довгих років;

- за допомогою вишивки можна створювати зображення з використанням шнурів, стрічок, бісеру, страз.

Створена за ексклюзивним дизайн проекту вишивка на футболках є оригінальною, гарантує виробу унікальність. Зображення може вибиратися з урахуванням особистих переваг, свого стилю, відтінків, інших предметів гардероба, аксесуарів. Це дозволить футболці ідеально доповнити образ, забезпечить гармонійне поєднання.

Футболка з вишивкою у форменому одязі, костюмах

Нерідко футболка є частиною фірмового стилю. Ці предмети одягу можуть бути елементом, що підкреслює приналежність до якого-небудь клубу, суспільству. У таких випадках машинна вишивка логотипу на футболках, слогана, девізу компанії перетворює їх в гідні деталі форми. Ці доповнення виконують і рекламну функцію, популяризують компанію, послугу, продукт.

Вишивка, виконана на сучасному обладнанні, відрізняється високою якістю. Такий декор:

- виглядає престижно, респектабельно, прикрашає одяг;

- зберігає естетичні показники під впливом ультрафіолету, пральних порошків;

- допомагає підтримати імідж, статус фірми.

Великі можливості цього виду декору дозволяють виготовити стильну спортивну форму, ефектні костюми для танцювальних колективів, виразні елементи форменого одягу для працівників сфери послуг і т.д.

Майстерня Студії 33 оснащена функціональними вишивальними машинами останнього покоління. Це обладнання гарантує високу якість виконання найскладніших замовлень. Практичний 10-річний досвід, кваліфікація співробітників, наявність будь-яких витратних матеріалів дає можливість оперативно виконати замовлення любої складності в будь-яких обсягах.