У Лос-Анджелесі відкриється перший масажний салон у віртуальній реальності

Віртуальна реальність (VR) може бути відмінним способом, щоб уникнути метушливого світу на деякий час і розслабитися в релаксуючій обстановці. Ми вже могли бачити всілякі переживання в стилі медитації, випущені для домашнього використання, які дозволяють заспокоїтися після стресового дня. Унікальний інноваційний проект Esqapes робить ще один крок, об'єднуючи віртуальну реальність (VR) і масаж в одне згуртоване органічне ціле.

Esqapes - це масажний центр в Лос-Анджелесі, штат Каліфорнія, який використовує автоматичні масажні крісла з власним ексклюзивним віртуальним середовищем, щоб допомогти людям ефективніше зняти стрес. Незалежно від того, розслабляєтеся ви під час обідньої перерви, або після довгого робочого дня, Esqapes створює повністю розслабляючий досвід, і окрім віртуальної реальності також включає ретельно відібрані аромати, які відповідають конкретному середовищу VR, що переносяться прохолодним морським бризом, чи духмяним ароматом альпійських лугів. У всякому разі, як запевняє персонал салону, ви гарантовано отримуєте 30 хвилин істинного блаженства!

До нас, щоправда, такі високі технології ще не дійшли, втім відвідавши салон “Студія молодості”, про який детальніше можна дізнатися на сайті studiamolodosti.com.ua, ви будете відчувати себе в справжньому СПА раю!

«Мета Esqapes - надати гостям унікальний спосіб розслабитися і відпочити від рутини, обов’язків і повсякденних проблем, які можуть викликати занепокоєння і стрес», - розповідає Міка Джексон, творець Esqapes.

«Esqapes використовує VR на відміну від будь-якої іншої компанії, яка повинна зняти стрес і допомогти людям розслабитися. Завдяки поєднанню пропрієтарного програмного забезпечення і традиційних оздоровчих практик, Esqapes пропонує спа майбутнього вже сьогодні! ».

Для початку, Esqapes надасть гостям десять різних місць, якими вони можуть насолодитися. Є тропічне містечко з власним ставком з рибками Коі в середині райського острова, або жу вашому розпорядженні буде розкішна сніжна каюта в зимовій країні чудес. А як щодо того, щоб розташуватися в саду Алані з його вічно квітучими вишнями або на пляжі Сансет на плавучій платформі.

Який би з десяти клієнтів Esqapes не вибрав, кожен досвід, це 30-хвилинна сесія за ціною $ 45.00 USD. Або якщо ви шукаєте унікальний подарунок, то ви завжди можете купити подарунковий сертифікат на $ 50.00.