Festo: партнер № 1 в автоматизації вашого виробництва

Будь-яке підприємство в результаті своєї діяльності має отримувати прибуток, і тому в даній статті ми хочемо поділитися інформацією, яка в кінцевому підсумку дозволить вам працювати рентабельно. Йдеться про інноваційні розробки фірми Festo в області пневматики, електроприводів, систем управління і запірно-регулюючої арматури, які підвищують продуктивність, безпеку і ефективність технологічного обладнання, тим самим забезпечуючи додатковий прибуток вашому підприємству.

На сьогоднішній день Festo займає лідируючі позиції на ринку технологій автоматизації. Мета компанії - максимальна продуктивність і конкурентоспроможність для клієнтів.

Промислова пневматика festo, що пропонується на саті prominstal.com.ua - це перевірений часом німецька якість і надійність в експлуатації. Пневмоавтоматика цієї фірми застосовна в будь-якому виробничому процесі - для здійснення автоматизації безперервних процесів і забезпечення безпеки систем.

Продукція компанії Festo різноманітна: це пневмоциліндри і пневмораспределители; пневмоострова і блоки підготовки повітря. Великий вибір фітингів і шлангів, запірної арматури та клапанів на різні середовища; а також шафи управління, датчики, вакуумна техніка, електроціліндри і ЕМ приводи, пневматичні / ручні інструменти.

Переваги продукції Festo

1. Безпека. Продукція Festo - це безпека, перевірена часом. Ви по-справжньому можете бути впевнені в безпеці обладнання та процесів автоматизації, коли мова заходить про цей бренд.

Протягом багатьох років безпека була одним з ключових критеріїв і стандартів роботи співробітників компанії Festo при виробництві продукції і сервісному обслуговуванні. Компанія пропонує безліч рішень для реалізації функцій безпеки в своїх продуктах: датчики безпеки, безпечні розподільники, електромеханічні та пневматичні схеми і багато іншого. Вся продукція відповідає Директивам ЄС по машинному обладнання та стандартам безпеки.

2. Ефективність. Festo створила воістину унікальну концепцію енергоефективності, яка виходить далеко за рамки тільки виробництва якісної продукції. Енергоефективність в продуктах і рішеннях, в конфігурації і оптимізації, послуги та консультуванні - ось її основні елементи. Вся продукція проходить спочатку ідеальне моделювання замінюючи дорогі тести, а інженери і консультанти допоможуть вибрати саме ті продукти, які відповідають запитам споживачів для конкретної ситуації. Компанія виробляє як попередньо складені модулі, так і готові рішення для швидкого монтажу і використання. Енергоефективність від Festo дозволяє отримати вигоду від зниження витрат на проектування, закупівлю, логістику і монтаж.

3. Простота. Продукція Festo - це максимальна простота і максимальна функціональність. Не важливо на якому продукті зупиниться споживач. Festo підвладні пневматичні та електричні технології, від апаратного до програмного забезпечення. У них повсюдно реалізовані ідеї простоти і максимальної функціональності. Для споживача це означає менше складнощів з експлуатацією, зниження витрат на обслуговування, високий ресурс роботи, менше часу, необхідного для покупки, зниження витрат на закупівлі. Даний виробник намагається спростити роботу в усіх відношеннях, економлячи не тільки гроші, але і час, який може витратити покупець.

4. Компетентність. Пропоновані рішення - це всеосяжна компетентність, виражена в продукті. Саме Festo першими розробили пневмоострова, саморегульоване демпфірування, платформу автоматизації та багато іншого. Щорічно компанія випускає більше 100 нових продуктів, успішно розробляючи продукти і рішення для 38 різних галузей і сегментів промисловості, в галузі промислової автоматизації та автоматизації процесів. Фахівці компанії допоможуть не тільки підібрати оптимальну конфігурацію обладнання, а й допоможуть спроектувати абсолютно нове рішення під виробничі потреби.