Все, що потрібно знати про лікування в Ізраїлі

Якість ізраїльської медицини визнається в усьому світі. Ізраїль все частіше стає країною, яку вибирають іноземні громадяни для лікування. У свою чергу, тут активно розвивається сфера медичного туризму. Сьогодні для лікування в Ізраїль приїжджають близько 35 000 туристів на рік.

Ізраїль - це основний напрямок медичних туристів з України та країн СНД. Більшість людей їдуть в Ізраїль для отримання високотехнологічної допомоги, яка не надається в їх країні або занадто дорога. В цьому контексті хочеться відзначити клініку Ихилов, де надається широкий спектр послуг діагностики і лікування різноманітних захворювань з використанням найсучаснішого обладнання і технологій.

Ізраїльська медицина - це правильний вибір для Вас

Ізраїль відомий у всьому світі як країна з прекрасно розвиненою системою надання високотехнологічної медичної допомоги. Щорічно в Ізраїлі проводиться:

- 28 000 циклів екстракорпорального запліднення (ЕКЗ).

- 23 000 операцій по заміні кришталика.

- 16 000 процедур ангіопластики коронарних судин.

Ізраїль не тільки широко застосовує, а й активно розробляє власні біомедичні технології. Щороку в країні проводиться величезна кількість клінічних досліджень, і створюються інноваційні методи діагностики і лікування. Найзначніші успіхи були досягнуті в наступних областях:

- Лікування безпліддя. Ізраїль посідає перше місце в світі за кількістю успішних циклів ЕКЗ;

- Лікування раку;

- Операції на серці;

- Трансплантація кісткового мозку;

- Хірургія хребта;

- Нейрохірургія.

Завдяки тому, що медицина отримує значну підтримку і контроль з боку держави, вартість високотехнологічної медичної допомоги в Ізраїлі значно нижче, ніж в країнах ЄС і США.

Сучасні технології - важлива, але не єдина складова успіху ізраїльської медицини. Іншими ключовими перевагами медицини Ізраїлю є розвинена мережа багатопрофільних лікарень і спеціалізованих медичних центрів, відмінне оснащення лікарень, забезпечення всіма необхідними ліками, високий рівень підготовки лікарів, продуктивна співпраця з іншими країнами-лідерами в галузі охорони здоров’я. Всі ці фактори пояснюють, чому, на думку міжнародних експертів, ізраїльська система охорони здоров’я займає 4 місце в світі за ефективністю, випереджаючи країни ЄС і США.

Лікарні Ізраїлю: головні переваги

Ізраїльські лікарні надають широкі можливості діагностики і лікування, в тому числі спеціалізованого. Зараз в країні налічується близько 50 добре укомплектованих і оснащених сучасним обладнанням багатопрофільних лікарень. Як правило, ізраїльські лікарні також є великими освітніми та науково-дослідними базами.

Завдяки співпраці з медичними факультетами та технологічними компаніями, ізраїльські лікарні можуть запропонувати своїм пацієнтам сучасну високотехнологічну медичну допомогу: апарати КТ, МРТ, ПЕТ-КТ, мінімально інвазивні хірургічні операції із застосуванням робототехніки, стентів, протезів, і багато іншого.

Ізраїль має добре розвинену власну фармацевтичну промисловість, тому лікарні забезпечені необхідними ліками, в тому числі хіміотерапевтичними і таргетними препаратами для лікування раку, антибіотиками останніх поколінь, ефективними та безпечними знеболюючими засобами.