Пароконвектомат - ідеальне приготування їжі і успішний бізнес

Пароконвектомат - гідна інвестиція в розвиток бізнесу, оптимальний вибір для кафе чи ресторану. Можете бути впевнені на 100% - пароконвектомат повністю змінить ваше уявлення про приготування їжі!

Це пароварка і конвекційна піч - два в одному. Даний вид кухонного обладнання займає лідируючу позицію на ринках Європи і США.

Пара - одна з найпотужніших сил на Землі, а тому приготування їжі на парі найбільш ефективно і доступно. За рахунок поєднання циркуляції гарячого повітря (конвекції) і впливу сухого пара істотно зменшується тривалість приготування і поліпшується якість їжі, максимально зберігається цінний білок - протеїн.

Види

- Газові й електричні, другі більш популярні, як правило, вони підключаються до мережі з напругою 380 V.

- Інжекторниє і бойлерні

- Кількість рівнів від 3 до 20

- Система управління: Сенсорна панель або електромеханічне

Принцип роботи

Пароконвектомат працює в трьох основних режимах:

- термічна обробка парою;

- конвекція;

- комбінація двох вищезгаданих методів.

Приготування їжі за допомогою циркуляції в печі гарячого повітря або пари - сучасні технології, кожна з яких чудова сама по собі. В результаті їх об’єднання виходить настільки смачна і корисна їжа, що успіх вашого закладу гарантовано! Пароконвектомат - це прорив в кухарському мистецтві, з його допомогою велика кількість страв готується за короткий час, що важливо для кейтерингових компаній, готелів, ресторанів швидкого харчування та інших харчових виробництв, яким потрібно багато їжі одночасно.

Вкладення грошей в сучасне обладнання дозволить розширити асортимент страв за рахунок закладених в програму рецептів. Ви зможете доповнювати і змінювати меню, тому що пароконвектомат легко перепрограмується, при цьому якість їжі завжди буде дуже високим.

Але найголовніше - ви будете готувати прекрасні страви, зберігаючи поживну цінність продуктів! Це особливо актуально для шкільних і студентських їдалень.

Переваги

Підведемо підсумок. Пароконвектомат - унікальне обладнання, що володіє незаперечними перевагами в порівнянні з плитами і печами:

- готує їжу на 10-15% швидше;

- м’ясні страви виходять приголомшливо соковитими, ніжними і дуже красивими;

- жир і соки не випаровуються під час процесу приготування, таким чином, зберігається первісна маса продукту - в наявності економія коштів;

- дозволяє швидко приготувати багато корисної їжі, що особливо важливо для обслуговування масових заходів;

- різні види продуктів - крупи, рибу, овочі, м’ясо - готуються одночасно, при цьому кожне блюдо зберігає свій неповторний аромат;

- надає користувачеві вибір, скористатися запрограмованими рецептами або встановити час на свій розсуд.

- ергономічний - займає мало місця
економічний - дозволяє знизити витрати на електроенергію, газ, заробітну плату, збільшити дохід за рахунок швидкості приготування.

Якщо вам потрібен сучасний функціональний і по доступній вартості пароконвектомат, а також інше надійне обладнання для ресторанів і кафе, скористайтесь вигідними пропозиціями від інтернет-магазину СтройБар.