9 переваг послуги трансферу з аеропорту

Сфера обслуговування пасажирів і туристів постійно розвивається. Сучасні мандрівники мають безліч можливостей для комфортної організації своїх поїздок. Трансфер в аеропорт ще не так давно був маловідомим. Але сьогодні даною послугою користуються багато туристів.

До появи трансферу пасажирам доводилося затрачати багато часу на те, щоб дістатися до аеропорту і назад. Багато подорожуючих викликали в таких випадках таксі. Деякі використовували власний транспорт і паркувалися на платних парковках.

Але подібні способи транспортування завжди мають ризик того, що пасажир може не встигнути на рейс. Тому трансфер в аеропорт і назад є найоптимальнішим варіантом. А замовити подібну послугу найкраще тут Intui.travel - Airport Transfers Company, адже даний сервіс дозволяє швидко, зручно, надійно і недорого забронювати трансфер для 4500 аеропортів з усього світу!

Основні переваги трансферу з/до аеропорту

1. Індивідуальний підхід до Клієнта. Існує можливість замовити машину з водієм тільки для себе і під свої потреби. Це зручно, якщо необхідний англомовний водій або водій, який добре орієнтується в незнайомому для Вас місті. Можна запросити автомобіль певного класу з набором потрібних характеристик або автомобіль для курців і т. д. Машини регулярно проходять техогляд. Для водіїв обов’язкова медична перевірка перед кожним виконанням замовлення.

2. Спокій і впевненість у швидкому транспортуванні до місця призначення. Це, напевно, найважливіші гідності такого виду транспортування, адже не потрібно самостійно продумувати маршрут, турбуватися про покупку квитків і про інші нюанси.

3. Правильна організація. При такій поїздці всі важливі питання вирішують супроводжуючі люди, які добре орієнтуються на місцевості. Також в разі ДТП або поломки транспортна компанія повністю компенсує всі витрати. Можливість заздалегідь дізнатися ціну поїздки і її маршрут.

4. Зручно з багажем і для великої родини. Цей той випадок, коли у Вас великі валізи, домашні тварини, діти.

5. Для великих компаній. Для подорожей групами потрібен місткий транспорт, що дозволяє комфортно долати кілометри - зручні мікроавтобуси або автобуси на різну кількість посадкових місць.

5. Без черг і очікувань. При замовленні трансферних послуг можете не побоюватися черг, тривалого очікування свого замовлення, форс-мажорів з автомобілем або адресою подачі. Трансферні служби інформовані про Ваші переміщеннях, тому навіть у разі затримки рейсу, при зміщенні графіка поїздок - не Ви будете чекати, а чекатимуть Вас!

6. Ідеально для відряджень. Якщо час - гроші, тоді ризик запізнення на важливі зустрічі неможливий. І якщо заздалегідь розпланувати графік поїздок, узгодити його з трансферної службою, то це гарантує своєчасність подачі автомобіля, дотримання таймінгу і підтримку Вашої репутації як пунктуального бізнес-партнера.

7. Premium сервіс. У трансферних службах велика увага приділяється автомобілям для VIP замовників. Бізнес авто, машини класу lux, лімузини, автомобілі в стилі «ретро», навіть вертоліт - всі ці варіанти реальні для втілення, якщо йдеться про особливу персону. Можливі також нестандартні знаки уваги - квіти до трапу літака, міцні напої та інші види ексклюзивних послуг.

8. Високий рівень комфорту. При поїздці з одного міста в інший, комфорт - це одна з найважливіших умов. Сучасна автомобільна техніка дозволить зі зручністю дістатися до пункту призначення.

9. Трансфер - доступна всім послуга. Звичайно, якісні послуги не можуть коштувати дуже дешево, але дані послуги не сильно відрізняються від замовлення звичайного таксі. Стереотип про «божевільні» ціни на трансфер анулюється після спілкування з диспетчерами трансферних компаній, які по телефону готові відразу сформувати вартість Вашого замовлення.