Що потрібно знати про придбання авто з США

Американський континент знаходиться в 9000 кілометрах від України. Але українські автолюбителі все частіше вибирають США в якості країни для покупки б/у автомобіля. Яке цьому економічне пояснення? Відповідь одна - реальна вигода!

Просте рішення серйозної проблеми

На жаль, історіями про недобросовісних продавців буквально кишать автомобільні форуми, змушуючи багатьох відмовлятися від своєї задумки. Але не все так сумно. Треба просто ретельно перевіряти машину перед тим, як придбати її, адже може виникнути багато проблем з перевіркою історії авто, участю в торгах, організацією процесу транспортування в Україну, його розмитнення.

Так, підводні камені є, вони досить серйозні і нехтувати ними не варто. Але більша частина з них пов’язана із самостійною купівлею транспортного засобу. Нашим співвітчизникам дуже складно перевірити продавця і історію машини, перебуваючи в Україні.

Оптимальний вихід в такій ситуації - звернутися за допомогою до надійних посередників з доставки авто з США, наприклад компанії CarAmerica, яка пропонує якісні авто з США на найвигідніших умовах. Вам розкажуть про всі ризики, попередять, з якими проблемами вам доведеться зіткнутися в разі покупки тієї або іншої моделі, і навіть відговорять від необдуманих і ризикованих кроків, заощадивши тим самим ваш час, нерви, гроші.

Переваги покупки авто з США

Купівля автомобіля з США, котрий вже був у використанні і має свою історію експлуатації, є вдалою операцією, при якій вигоди від придбання автомобіля незаперечні. У чому переваги американського вторинного авторинку:

- якість автомобілів американського виробництва не потребує реклами - вона одна з кращих в світі;

- комплектація американських авто найбільш люксова, в порівнянні з випущеними в інших країнах автомобілями;

- автомобілісти в США дбайливо ставляться до автотранспорту і не економлять на техобслуговуванні;

- американці їздять на авто не більше 3-5 років, тому більшість машин у відмінному стані.

- автомобілі з США з реальним, а не з скрученим пробігом не по дорогах України.

- найнижчі ціни на вартість авто в усьому світі.

- прозорість покупки, нормальні документи.

Вторинний ринок авто в США суворо регламентується - вся інформація про пробіг автомобіля, про його пошкодження відповідає дійсності, а надання неправдивих даних карається законом, аж до кримінальної відповідальності. Офіційні бази даних Autocheck і Carfax відображають історію, майже кожного автомобіля - в описі лота ви побачите можливі поломки, і ця інформація буде об’єктивною і вичерпною.

Але головне, що спонукає українців купувати авто в Америці - ціна і економія. Потужний американський авторинок насичений якісними повнокомплектних автомобілями і дає масу можливостей вибрати той варіант, який підійде за всіма критеріями, а його вартість буде незрівнянно нижча, ніж в Україні.