Електронний квиток на автобус: комфорт, надійність, економія часу і коштів

Планування подорожі починається з побудови маршруту і покупки квитків. Для подолання невеликої відстані багато хто вибирає автобус. Це один з найдоступніших способів пересування. Парк колісних транспортних засобів регулярно оновлюється, тому задушливі салони, незручні сидіння і вузькі проходи залишилися в минулому. Сучасні автобуси оснащені ергономічними кріслами і системами кондиціонування повітря, що забезпечує комфорт протягом всієї поїздки.

Багато мандрівники бронюють і оплачують квитки через Інтернет. Попереднє замовлення квитків на автобус - це зручно і вигідно. Однак деякі все ще їздять на автовокзал, щоб вибрати потрібний рейс і зробити покупку. Розповідаємо, чому варто замовити електронні квитки на автобус, як їх оплатити і як зайняти своє місце в транспорті.

Переваги покупки електронних квитків

Ті, хто цінує свій час, завжди купують квитки онлайн. Адже при наявності комп’ютера, планшета або смартфона з підключеним Інтернетом можна оформити замовлення не виходячи з дому. В такому випадку не потрібно їхати на автостанцію, вивчати розклад, шукати відповідний варіант і стояти в черзі до каси. Досить відкрити онлайн-сервіс gunsel.ua, і зробити покупку в кілька кліків. Так Ви зможете заощадити час і гроші.

Крім того, ще одна незаперечна перевага замовлення через Інтернет - доступність інформації про заповнювання автобусів. Погодьтеся, дуже неприємно відстояти довгу чергу на вокзалі, щоб почути в віконці, що всі квитки на Ваш рейс розпродані. При використанні онлайн-сервісу видно, скільки місць зайнято, а скільки вільно. Також можна вибрати найбільш зручний для Вас розташування, наприклад, за водієм або біля вікна.

Підсумкова вартість

Багатьох людей спочатку цікавить вартість. Буває таке, що після оформлення квитка може змінитися його підсумкова вартість. У компанії GUNSEL остаточна ціна залишається такою ж, як і зазначено відразу ж на сайті, вартість після покупки її не змінитися.

У компанії не буде стягуватися комісія за придбання квитків. Працівники тут постійно порівнюють ціни на квитки від інших продавців, і виставляють оптимальну і зручну для покупця ціну.

Замовлення квитків

Як говорилося вище, на покупку квитка не буде витрачено багато часу. Це дуже зручно і стане в нагоді тим людям, які проживають від автовокзалу досить далеко. Також ви будете позбавлені від довгих черг, як на автовокзалі. Компанія GUNSEL дає можливість купити квиток на автобус прямо на сайті, і самостійно вибрати вільне місце в автобусі. Коли буде обрана дата і час відправки автобуса, на ваш квиток буде поставлена ​​бронь. Залишиться його тільки оплатити.

На головній сторінці сайту компанії розташований пошук маршрутів. Тому досить ввести в потрібні колонки місце відправлення і прибуття. За лічені секунди вам буде надана вся інформація про рейсах. Ви можете вибрати напрямок в потрібний вам день, дізнатися вартість квитка, і час, який будете перебувати в дорозі.

Допомога технічної підтримки від компанії GUNSEL

Якщо у вас виникли складності під час пошуку потрібного рейсу на автобус, то можна написати листа до технічну підтримку компанії. Фахівці швидко дадуть відповідь своїм покупцям і знайдуть інформацію за потрібним вам розкладом автобусів. Також розкажуть про час відправлення та вартість.