Пластикова карта - ефективний інструмент для залучення клієнтів

Сучасний бізнес абсолютно неможливо вести без певних інструментів і важелів залучення клієнтів. Одним з таких успішних інструментів, придуманих в США, під час Великої депресії є пластикові карти, які надають їхньому власнику знижки. Це так звані дисконтні карти. Можливість придбати товар зі знижкою, наділяла товар або послугу високої привабливістю порівняно з аналогічними за якістю послугами або товаром. Впровадження системи дисконтних пластикових карт дала можливість торговим компаніям набути клієнтів на постійній основі.

В даний час світова фінансова криза показала високу доцільність використання дисконтних пластикових карт. У нашій країні пластикові карти з’явилися порівняно недавно, позначається спадщина СРСР, але на сьогоднішній день все більше і більше організацій починають використовувати в роботі пластикові карти. Кожен клієнт, який отримав пластикову карту при покупці товару, цінує увагу магазину до своєї персони і Ви можете бути впевненими, що цей покупець стане Вашим постійним клієнтом.

Оскільки до виробництва карт пред’являються більш високі вимоги, ніж до виробництва іншої рекламної іміджевих продукції - буклетів, плакатів, календарів і т.д. то вибір фірми виробника пластикових карт процес складний і відповідальний. Перед замовником стає питання знайти виробника з не дорогими, конкурентоспроможними за ціною картами, якісною поліграфією, відповідальним і досвідченим персоналом і сучасним обладнанням. Таке виробниче підприємство може виконати будь-яке побажання замовника: нанести на пластикову карту повнокольорове зображення, штрих код, номер, ембосування з типуванням, магнітну стрічку, смугу для підпису, фотографію власника. Саме такою компанією є ДНЕПРОКАРД, про яку деталніше можна дізнатися на сайті https://dneprocard.com.ua/, і яка пропонує своїм клієнтам найвищої якості дисконтні, сервісні, клубні, подарункові, паливні пластикові карти на замовлення.

Крім самого сенсу дисконту (знижки) пластикові карти несуть в собі смислове навантаження іміджу організації, яка використовує у себе в роботі дисконтні карти. Пластикова карта розробляється з підвищеними вимогами до дизайну і виготовляється з особливою ретельністю, оскільки є рекламним брендом свого підприємства. Потрібно врахувати всі нюанси колірної гами і корпоративного стилю в цілому.

Вартість пластикової карти, в світлі залучення і створення постійних клієнтів, особливої ​​ролі не грає, тому що за свій термін служби пластикова карта принесе набагато більше прибутку своєї компанії, ніж вона коштує. Не варто забувати про появу у клієнтів поваги до компанії і підвищення довіри до її товарам.

Дуже важливим моментом є створення дизайну пластикової карти, розробка її зовнішнього вигляду. Однозначно потрібно виконувати дизайн, беручи за основу загальний стиль компанії. Беручи в руку пластикову карту, потрібно щоб вона була такою ж надійною, стильною і сучасною, як і сама компанія. Повинно бути відчуття надійності і позитиву. Такі пластикові карти не викидаються, а продовжують працювати в якості реклами, навіть якщо клієнт якийсь час не провадить покупки.

Застосування в торгівлі пластикових дисконтних карт це правильний шлях, спрямований на відчутний довгостроковий фінансовий успіх. Це не просто реклама, про яку через місяць мало хто згадає, пластикові карти, це сучасний фінансовий інструмент для створення постійних клієнтів для Вашого бізнесу.