Чим добре для дитини носити термовзуття, і як його вибрати

Діти обожнюють вуличні прогулянки, але нерідко приходять додому замерзлими і з мокрими ногами. Щоб малюк не заробив застуду, батьки одягають його в тепле взуття і одяг. Особливою популярністю користуються термочеревики для дітей.

Для виготовлення такого виду взуття використовується спеціальне мембранне полотно, яке відмінно тримає тепло і має невелику вагу. Черевики з водонепроникної термотканини не дозволяють ніжкам намокнути в дощову і снігову погоду. А вигідно придбати термо взуття для дітей оптом ви зможете в інтернет-магазині super-opt.com.ua. Чим же особливі ці модні чобітки для дітей, і на що звертати увагу при їх виборі?

Основні властивості термовзуття для дітей

На ярлику шукайте марку мембрани - наприклад, GORE-TEX® або SympaTex®, щоб переконатися в оригінальності продукції.

Плюси покупки мембранного взуття для маленьких непосид очевидні. Дана взуття дозволяє ніжці «дихати», зберігає всередині комфортний мікроклімат, не пропускає вологу і холодне повітря, не допускає перегрівання і підвищене потовиділення. Термовзуття перевірених виробникыв підійдуть для різної погоди - гуляти в них спокійно можна як при 5 ° С, так і при -20 ° С.

Мембранне взуття - кращий вибір для активного проведення часу і є оптимальним варіантом для пізньої осені, ранньої весни і зими. Цы аксесуари важливо носити з термошкарпетками, панчішні вироби з 100% вовни або бавовни не підійдуть.

Чистити термовзуття слід сухою м’якою щіткою, при необхідності використовуйте губкою, змоченою в теплому мильному розчині. Рекомендується застосовувати для догляду за даним видом взуття спеціальні спреї з грязе- і водовідштовхувальним ефектом. Не сушіть взуття на батареї або поблизу джерел тепла.

Як вибрати термовзуття для дитини

1. Якщо ви хочете купити якісний дитячий товар, огляньте всі шви, устілки, підошву, уважно прочитайте текст на етикетці. Бажано, щоб чобітки були високі - це не дозволить снігу потрапити всередину.
 
2. Багато мам помилково вважають, що термовзуття виробляють тільки з синтетики. Насправді можна придбати моделі на основі натуральної шкіри, з хутряним утеплювачем. Такі вироби, як і інше термовзуття, мають вшиті мембрани, які дозволяють виводити вологу і тримати тепло.
 
3. При виборі дитячих термочеревичок для зими добре вивчіть халяву на предмет цілісності, ніяких зазорів між халявою і язиком бути не повинно, вони повинні складати цільну конструкцію.
 
4. Навряд чи ви знайдете якісну обновку з мембранами на базарі, зазвичай дешеве взуття «з рук» - ні що інше, як підробка. Справжні термочобітки для дітей можна відрізнити по легкій вазі.
 
5. Не забувайте враховувати температурний режим дитячих черевичок. Є полегшені варіанти, які не розраховані на великі морози. Для суворої зими потрібно вибирати чоботи на хутрі. Чим дитина молодша, тим тепліше потрібно вибирати утеплювач.
 
Зимове термовзуття - відмінний варіант для активної малечі. Але купуйте мембранне взуття тільки в спеціалізованих магазинах, щоб уникнути підробок. І не намагайтеся продешевити, адже дитяче термовзуття хорошої якості коштує досить дорого.