Тонкощі вибору жіночої термобілизни

Для того щоб відчувати себе максимально захищено в холодну пору року і виглядати при цьому гідно, лікарі, стилісти і модниці рекомендують надягати термобілизну.

І якщо раніше таку деталь гардеробу використовували лише спортсмени або люди, що займаються активними зимовими видами спорту, то зараз її використовують практично всі, хто піклується про здоров’я. А вигідно купити жіночу термобизну від перевірених виробників ви зможете нв інтернет-магазині alpinesport.com.ua

Функціональність жіночої термобілизни

Найчастіше взимку, а також в міжсезоння крім холоду ми відчуваємо температурні перепади: пробіжишся до маршрутки - спітнієш, зайдеш в магазин - стане спекотно, вийдеш на вулицю - холодно. В результаті, на тілі починають з’являтися крапельки поту, нижня білизна ставати вологою і на холоді просто замерзає. 10-15 хвилин перебування на вулиці у вологому, холодної одязі - і застуда гарантована! У такій ситуації тільки правильно вибрана термобілизна врятує, дозволить уникнути вологого одягу і всіх подальших наслідків.

Якщо ви вже вирішили купити термобілизну, необхідно знати - вона відмінно збереже тепло, вироблене тілом, і відводить піт, який є постійним супутником усіх рухів. І якщо звичайна білизна після такого процесу ставає вологою, то термо залишається сухим, віддаляє вологу від тіла, зберігаючи комфортну температуру.

Сучасні виробники створюють кілька видів таких виробів, щоб ви завжди змогли купити аксесуар, який підходить саме вам, і що максимально відповідає вашому способу життя. Як правило, його виготовляють з синтетичних ниток з досить великими пористими осередками. Унікальне переплетення волокон забезпечує швидке і повноцінне відведення потових виділень, а наявність повітряних прошарків виконує функції своєрідного термоса.

Також, якщо ви вирішили купити термобілизну, слід зазначити, що його величезною перевагою є надзвичайна довговічність. Вона практично не втрачає форми з роками, не схильна до деформації, а також стійко витримує багаторазові прання, сушки.

Підбір жіночої термобілизни на різні випадки життя

Однак не всім підходить синтетична білизна, тому, щоб підібрати дійсно підходяще виріб, необхідно враховувати певні фактори, слідувати наступним правилам.

- Для людей, які вважають за краще пасивний спосіб життя, не дуже багато рухаються, найбільш зручними можуть стати вироби з двошарового матеріалу. Тут на додаток до синтетичного пласту є найтонший бавовняний або вовняний шар. Купити двошарову модель потрібно, якщо ви будете проводити в ній близько 3-8 годин. Як правило, цього цілком достатньо для прогулянок, пробіжок, для комфортного прибуття на роботу.

- Синтетична білизна складається з поліестеру або поліпропілену, в ній абсолютно не відчувається поява поту. Вона не така тепла, як двошарова, при цьому синтетика забезпечує повне відведення вологи, вона неймовірно швидко сохне, довго зберігає первозданний вигляд.

- Сьогодні купити термобілизну можна різну: шкарпетки, трусики, майки, кальсони, футболки з коротким і довгим рукавом, лосини, боді. Це дає можливість вільного вибору, ви завжди будете відповідне погоді одягнені.

- Обов’язково ознайомтеся з вмістом на упаковці, бирках. Саме виробник максимально точно вказує, для яких потреб призначене те чи інше термо (щоденне носіння, активний відпочинок, заняття спортом, тощо).

- Приміряючи дану білизну, пам’ятайте, що вона повинна максимально облягати фігуру, але не сковувати ваших рухів. Найкраще купляти виріб з плоскими швами, що знаходяться на зовнішній стороні, і котрі виключить можливе натирання.

- Одягайте поверх термобілизни дихаючий одяг, адже тільки за такої умови, вона буде ефективно виконувати свої функції.

- Не забувайте про правильний догляд, прання повинно відбуватися максимум при 40 С ° у делікатному режимі, з ретельним подвійним полосканням. Його заборонено гладити, сушити при високих температурах. Тільки повне дотримання цих умов забезпечить його довговічність, максимальну функціональність, а для вас - оптимальний комфорт при носінні.