Пластикові вікна від компанії “Алиас”: ефективний засіб захисту від зимових холодів

Покращені показники енергоефективності, зручність експлуатації і технічного обслуговування, високі шумоізоляційні властивості - це лише найменша частина переваг, які гідно оцінить господар, який оснастив свою квартиру металопластиковими вікнами.

Для того щоб дізнатися про технічні характеристики і купити металопластикові вікна в Києві, скористайтеся тут вигідними пропозиціями від компанії “Алиас”.

Конструктивні особливості металопластикових вікон

В основі конструкції будь-якого ПВХ-вікна - два або три листа скла, встановлених паралельно один до одного, між якими є повітряний простір, що грає роль природного утеплювача. Дані листи поділяють виріб на кілька однакових модулів (пакетів). Великим попитом серед вітчизняних споживачів користуються двокамерні і трикамерні склопакети. Однокамерна конструкція буває затребувана значно рідше, оскільки володіє низьким рівнем теплоізоляції.

В якості фіксатора кожного з листів служить спеціальна дистанційна рамка, яка може бути виконана з пластика або металу.

Дане конструктивне пристосування грає такі ролі:

- об’єднує окремі листи в монолітні склоблоки;

- сприяє паралельному їх розташуванню;

- збільшує міцність склопакета;

- забезпечує герметичність внутрішніх модулів;

- служить в якості конденсатора, забезпечуючи можливість відводу надлишкової вологи з камер.

Основні переваги металопластикових вікон в порівнянні зі звичайною дерев’яною рамою

Високий рівень теплоізоляції і зручність експлуатації - головні і незаперечні переваги вікон ПВХ. Серед інших достоїнств подібного вироби слід виділити:

- високий середній термін служби. При дотриманні умов експлуатації і своєчасному профілактичному обслуговуванні, вікно ПВХ може прослужити від 25 до 35 років (залежить від виробника);

- економічність. Металопластикове вікно дозволяє зберегти на 20-30% тепла в опалювальний період більше, ніж стандартне дерев’яне вікно;

- мінімальний ризик пожежонебезпеки. Металопластик практично не горить, що нівелює вірогідність виникнення пожежі;

- простота догляду і різноманітність виконань.