Зимова жіноча шапка 2019-2020: тенденції, матеріал, кольори, фасони

Ультрамодною леді можна бути і взимку, для цього досить прикупити собі гарненьку шапочку, яка, звичайно ж, органічно гармонувала б з усім гардеробом і все, ви - богиня краси!

Залишається лише підібрати підходящий варіант модного головного убору, а вибрати, повірте, є з чого, адже дизайнери для холодної погоди запропонували безліч чудових моделей, а тут ви зможете вигідно купити їх оптом і в роздріб.

В’язані шапки

Багато дівчат помиляються думаючи, що їм зовсім не йдуть шапки. Колекції модних дизайнерів спростовують подібні думки. Адже зараз існує неймовірна кількість різноманітних фасонів, виконаних в різних стилістичних варіаціях. Так що навіть досвідчені модниці зможуть знайти для себе унікальні, неповторні вироби.

Особливим попитом користуються вовняні, мохерові, кашемірові шапки. Багатьом полюбилися прості щільно облягаючі зв’язані з пряжі моделі. Їх прикрашають лише в’язані коси. Деякі екземпляри декоровані великими пензликами, помпонами.

Незалежно від того, що дівчина вибере, звертати увагу потрібно на вироби з натурального матеріалу. На демісезонний період і зиму відмінно підійдуть шерсть, альпака, кашемір.

Шапка з помпоном

Всілякі помпончики роблять образи грайливими, юними. Ці кульки можуть бути великими, дрібними, різнокольоровими, однотонними, вовняними, хутряними.

Ними прикрашають:

- круглі шапочки, зшиті з різних хутр;

- шапки-вушанки;

- спортивні варіації декорують маленькими помпонами;

- в’язані шапочки, які прикрашають два помпона.

Модні головні убори - тюрбан, шоломи, берети

Чарівність і вишуканість сходу припаде до душі багатьом дамам. Дуже стильно подібні шапочки виглядають з шубами або пальто приталених силуетів. В’язані тюрбани можуть носити як зрілі жінки, так і юні красуні.

Актуальні кольори:

- темні кольори чорних;

- коричневих;

- синіх;

- сірих відтінків.

Прикрашають ці аксесуари брошками з камінням, металевими пряжками.

Оригінально виглядає модель «шолом». Він одночасно практичний, комфортний в носінні. Захищає від холоду голову і шию. Нові моделі виглядають дуже жіночними. Є шапочки для любительок більш жорсткого, брутального способу. Вони додають пікантну нотку в образ: зроблені з мохерової пряжі пастельних тонів, що і надає головного убору елемент гри.

Берети - ці головні убори завжди популярні. Сьогодні їх шиють з замшевих, шкіряних, текстильних матеріалів. Носять берети в повсякденних, ділових образах. Актуальні забарвлення починаються від бирюзово-синіх відтінків, закінчуються червоно-помаранчевими.

Варто звернути увагу на одну особливість: не слід, підбирати берет в тон шарфу, пальто, сумці, рукавичок. Він повинен стати яскравим акцентом вигляду.

Шапочки з ангори, мохеру - також не можна обійти стороною. Пухнасті та м’які з пряжі пастельних тонів: апельсин, лам, лимон, вони зроблені всупереч похмурій погоді. У цьому головному уборі дівчина стане справжньою ізлучательніцей гарного настрою і вже точно не залишиться без уваги.

Головні убори “з Скандинавії”

У моді скандинавські в’язані шапки, оформлені довгими вушками. Їх прикрашають етнічні орнаменти, помпони, зав’язки. Традиційні кольори білі, світлі відтінки, розбавлені сірими, чорними малюнками. Ніщо так не прикрасить і не зігріє холодною зимою, як модні шапки. Це дуже стильний і незвичайний аксесуар, який доповнить будь-який ваш лук!