Як скласти чоловічий гардероб з модними кросівками

По-справжньому стильний лук можна порівняти хіба що з гарною стравою. Якщо її переперчити або недосолити, вона буде зіпсована. Їсти можна, але смак вже не той. Так і з модним образом. Це тонкий розрахунок, за підсумком якого потрібно скласти грамотний рецепт, і в цьому питанні краще все-таки довіряти знавцям.
Виглядати стильно тепер можна ще і з комфортом

Сьогодні ми розповімо, як скласти модний чоловічий гардероб, дотримуючись порад досвідчених байєрів Hype Sneaker Shop, які спеціалізуються на ексклюзивних і тільки самих хайпових моделях кросівок.

ОСІНЬ

Отже, фундамент образу — кросівки — тип взуття, який так міцно увійшов в наш щоденний побут, що свої трендові позиції не покине вже, напевно, ніколи. А всім модникам світу цього, власне, це і на руку, адже виглядати стильно тепер можна ще і з комфортом.

Наприклад, для ще теплих осінніх деньків настійно рекомендуємо зупинити вибір на мегапопулярних Adidas Nite Jogger. Дуже легкі, на найм'якшому бусті, в стильному сіро-коричневому забарвленні, вони чудово компонуються зі світлими шортами, джинсами, спортивними завуженими штанами, принтованими або однотонними футболками, легкими пуловерами.

Коли дні стануть прохолоднішими, на виручку прийдуть Nike M2K Tekno і Nike Air Force 1 `07. Обидві моделі, завдяки величезному асортименту забарвлень, підійдуть під будь-який лук. Перші, об'ємні і масивні, будуть здорово виглядати з джоггерами та світшотами. До других, більш витонченим і стриманим, можна легко підібрати будь-який відтінок джинсів в комплекті з джемперами, худі і толстовками.

Під костюми, класичні брюки і сорочки варто взяти щось із класики: Adidas Stan Smith, Puma Suede Classic, Reebok Club C 85 або SB Zoom Stefan Janoski.

ЗИМА

До суворого холодного сезону слід готуватися ґрунтовно, вибираючи щось міцне, практичне і надійне. Стиль - злегка брутальний casual. У такій категорії кращими моделями вважаються Nike Lunar Force 1 Duckboot, Native Fitzsimmons Citylite, New Balance 754, Nike Manoa. Черевики-полукросівки, ці моделі будуть вигідно виглядати в тандемі з короткими куртками-пуховиками, довгими класичними пальто, в'язаними светрами і однотонними джинсами.

 

ВЕСНА

З приходом сонця і яскравих фарб, впевнені, вам неодмінно захочеться чогось відповідного і в одязі, і у взутті. В такому випадку модний весняний гардероб повинен складатися з наступних речей: косуха, вітровка, бомбер або піджак; толстовки, джинсові або бавовняні сорочки, класичні футболки з округлим вирізом; брюки-чіноси, джоггери, джинси і брюки-карго. Такий одяг напівспортивного тире casual стилю відмінно поєднується з кросівками. Серед найбільш хайпових пар на весну слід виділити Adidas Yung-1 і Adidas Yung-96 - масивні і широкі педалі з 2000-х, Nike Air Monarch IV - «татові» кроси з 1990-х, витончені і ультрам'які Adidas I-5923, «інопланетні» Nike Air Max 720 і, звичайно, вічну класику у вигляді Nike Air Max 90, 95 і 97.

ЛІТО

І на солоденьке у нас залишився літній гардероб, підбираючи який можна не відмовляти собі в соковитих відтінках і сміливих дизайнах. Поповнити модний набір літніх речей варто рваними джинсами, спортивними або класичними джинсовими шортами в універсальних темних відтінках на будь-який випадок і в світлих кольорах для особливо спекотної погоди. Не обійтися влітку без легких сорочок з коротким рукавом і набору зручних однотонних футболок в улюблених кольорах. А доповнять комфортні та стильні літні образи пари незамінних кросівок. На літо відмінно підійдуть сітчасті Adidas Deerupt, не менш легкі Adidas Swift і Nike Tanjun, яскраві Nike Air Max 270 React, а також кросівки, що нагадують верхнім матеріалом м'які і еластичні шкарпетки, - Nike Sock Dart і Adidas POD-S3.1.