Весільні сукні 2020: основні тренди

Щороку на подіумах з'являються як традиційні весільні наряди, які не виходять з моди споконвіку, так і оригінальні моделі, які вражають своєю незвичайністю і унікальністю. Що ж пропонують дизайнери надіти дівчатам на одруження в наступному році?

Сьогодні вашій увазі запропоновані провідними дизайнерами топ-6 модних тенденцій, а по посиланню пышные свадебные платья цены ви зможете оцінити чудові моделі від весільного салону Анабель, і замовити їх по доступній вартості.

Прозорі весільні наряди - головна тенденція вінчальну моди 2020

Сучасним нареченим кутюр’є пропонують звернути увагу на прозорі весільні сукні, створені з мережива, тюлю і шифону - найніжніших матеріалів, прикрашених приголомшливими квітковими аплікаціями.

У такому вбранні спокусливі вигини жіночої фігури кокетливо відкриваються поглядам оточуючих, прикриваються лише інтимні частини за рахунок щільної вишивки і мереживних вставок. Якщо у вас ідеальна фігура і сміливі погляди - це приголомшливий наряд точно вартий вашої уваги!

Глибоке V-подібне декольте

Весільні сукні з глибоким V-подібним декольте - не новинка в сфері вінчальної моди. Але і в наступному році ця модна тенденція не здсть своїх позицій, не раз з’являючись на фото з модних показів. Воно й не дивно, адже такий виріз дозволяє вигідно підкреслити груди нареченої і зробити її силует більш витягнутим і струнким.

Must have 2020 року - це весільні сукні з ультрасексуальним вирізом майже до талії з використанням напівпрозорої сіточки, обрамлення квітковими аплікаціями або навіть металізованої вишивкою. Фото таких нарядів просто зачаровують своєю привабливістю!

Мінімалізм

Ставши одним з головних трендів весільної моди попередніх років, мінімалістичні наряди знову залишаються на піку популярності! Відсутність декору, строгий і лаконічний крій дозволять створити воістину жіночний і елегантний образ, позбавлений зайвої помпезності і пихатого гламуру.

А-силует з бальних «характером»

Класичні А-подібні силуети, здається, ніколи не вийдуть з моди! Витончені, ефектні, елегантні... У них наречена набуває особливої ​​статусності і навіть деякої аристократичності. Причому, в 2020 році в тренді як наряди з помірно пишною спідницею, так і весільні сукні майже бального типу, які можна побачити на фото з королівських балів XIX століття.

Відкрита спинка

Одним із трендів весільної моди наступного року є відкрита спинка, яка допоможе розкрити чуттєвість і жіночність нареченої, уникнувши непотрібної вульгарності. Причому, виріз може бути як звичайним, так і фальш-варіантом з використанням ледь помітної сіточки. Така деталь стане родзинкою будь-якого наряду!

Багатошарові спідниці

Повітряно-літаючі, фантазійні весільні сукні з багатошаровими спідницями знову входять в моду. Створюють такі наряди з найрізноманітніших матеріалів: від романтичного мережива до повітряного шифону та фатину. У будь-якому з цих варіантів наряд виглядає просто чарівно!