Сантехніка Cersanit: переваги і різноманітність асортименту

Сантехніка - невід'ємна складова ванних кімнат і санвузлів. До якості даного обладнання пред'являються високі вимоги. Сучасні користувачі приділяють особливу увагу і зовнішньому вигляду унітазів, раковин, біде і т.д. Серед широкого асортименту, представленого на вітчизняному ринку, великим попитом користується сантехніка від компанії Cersanit - провідного польського бренду. У чому ж полягають переваги зазначеної продукції? Які товари випускає це підприємство?

Компанія Cersanit Group була заснована в 1998 році і з тих пір є одним з лідерів з випуску сантехніки, аксесуарів і керамічної плитки. Виробництво знаходиться в декількох країнах Європи: Польщі, Румунії, Німеччини. Підприємства оснащені найсучаснішим обладнанням для виготовлення сантехніки відповідно до міжнародних стандартів якості.

Вся продукція Cersanit відповідає вимогам санітарної безпеки. Представлена в інтернет-магазині latrine.com.ua сантехника Cersanit виготовляється з якісної кераміки, завдяки чому служить довго. У каталозі представлені різні моделі товарів Cersanit, серед яких кожен зможе знайти найкращий виріб для своєї ванної кімнати.

Продукти компанії Cersanit користуються популярністю в багатьох країнах світу. Пояснюється цей факт наявністю великого переліку позитивних характеристик. Полягають вони в таких аспектах:

- доступна вартість, в порівнянні з аналогами від інших зарубіжних виробників;

- привабливий зовнішній вигляд і різноманітність моделей, що дозволяє задовольнити побажання споживачів з різними уподобаннями;

- багатофункціональність, зручність і комфорт, які досягаються завдяки ретельній розробці дизайну і форм виробів;

- надійність і тривалий термін експлуатації, що підтверджуються п’ятирічною гарантією виробника.

Компанія Cersanit є багатопрофільною. В її асортименті представлений чудовий широкий вибір сантехнічного обладнання. Найбільш затребуваними серед сучасних виробників є такі продукти:

- акрилові ванни різних форм і обсягів;

- душові кабіни;

- предмети меблів для санвузлів;

- раковини - овальні і прямокутні, підвісні, накладні і з п’єдесталом;

- стільниці для ванних кімнат;

- унітази з горизонтальним, вертикальним і косим випуском, класичні та підвісні;

- біде і пісуари;

- настінний кахель;

- спеціалізовані аксесуари.

Варто зазначити, що даний виробник в процесі своєї діяльності керується інноваційними технологіями та традиціями. Він пропонує споживачам продукти в різних цінових категоріях. При цьому всі вироби мають оптимальне співвідношення якості і вартості. Дизайн сантехнічного обладнання є функціональним, ергономічним і максимально зручним для користувачів. У каталогах можна знайти ідеальні рішення і для маленьких, і для просторих приміщень.