5 критеріїв вибору хорошої стоматологічної клініки

Хоча будь-яка людина знає, що на своєму здоров'ї економити не слід, багато піддаються спокусі скористатися дешевими стоматологічними послугами. В результаті з'явилося чимало стоматологічних клінік економ-класу, хоча найчастіше період існування кожної з них виявляється недовгим.

Щоб не витратити свої гроші даремно, необхідно ретельно підходити до вибору стоматології, керуючись декількома наведеними нижче найважливішими критеріями. І якщо ви обрали послуги стоматології професора Весовой, можете не сумніватися в їх бездоганній якості, адже ця клініка має у своєму арсеналі сучасне обладнання і матеріали, що дозволяє застосовувати найефективніші методики діагностики і лікування різноманітних зубних захворювань.

1. Насамперед, клієнтів в клініці зустрічає адміністратор, так що треба звернути увагу на те, наскільки грамотні відповіді він дає на поставлені йому запитання. Хоча адміністратор не має кваліфікації лікаря, все ж найважливіші моменти в роботі клініки він повинен знати бездоганно. І навіть якщо він не в курсі деяких нюансів, в розмові з клієнтами він повинен проявляти ввічливість і ввічливість. Це створить у клієнтів приємне враження, навіть якщо вони не отримали відповідей на всі їхні запитання.

2. Лікар заслуговуючої на довіру стоматологічної клініки в обов’язковому порядку розповість потенційному пацієнтові про всі достоїнства і вади різних методів лікування. Перелік послуг, що надаються стоматологічними клініками, настільки великий, що клієнту досить легко заплутатися в них. При бажанні лікар може підготувати план лікування і протезування, визначивши вартість даних процедур і склавши графік їх проведення.

3. Повнота стоматологічних послуг. Необхідно звернути увагу на те, яка кількість послуг надається в клініці. Якщо в клініці працюють лікарі всіх існуючих напрямків, то є можливість вибирати серед великої кількості варіантів лікування і протезування найкращий для кожного пацієнта, не обмежуючи його можливостями, якими володіє клініка.

4. Наявність фахівців вузького профілю. У всьому світі давно визнано, що вузька спеціалізація забезпечує можливість досягнення високого рівня професіоналізму, відточування навичок і доведення медичної кваліфікації доктора до досконалості. Тому потрібно звернути увагу на те, чи працює в клініці численна команда фахівців або послуги в ній роблять стоматологи-універсали.

5. Контроль над стерилізацією і дезінфекцією. З урахуванням поширення гепатиту і ВІЛ-інфекції дуже важливо переконатися у відсутності ризику заразитися подібними захворюваннями в процесі стоматологічного лікування. Відповідні висновки можна зробити за кількістю одноразових матеріалів (рукавички, маски, бахіли, розкриваються при пацієнтах пакети з інструментами) а також за наявністю стерилізаційних шаф і бактерицидних ламп в стоматологічних кабінетах.