Бейджик - важливий атрибут бізнесу

Всім відомо, що в наш час, бейджики продовжують отримувати найкращі відгуки серед людей, чия робота або діяльність безпосередньо пов'язана зі спілкуванням, за рахунок її значного полегшення. Ще б пак, адже головна проблема - проблема безіменності, що викликає у деяких людей боязкість і сором'язливість поведінки була вирішена. В даний час, для того, щоб дізнатися статус людини на заході, її ім'я і фото, достатньо одного погляду на "квиток", прикріплений до її одягу.

Особливо почесне місце бейджик займає в сфері бізнесу, де життя людей крутиться навколо конференцій, нарад, зборів, нових ділових знайомств, тренінгів, акцій і багато чого іншого. Нерідко для того, щоб більше дізнатися про статус, масштабність і репутацію організації або влаштовуваних заходів, людині достатньо поглянути на бейдж. Природно, що чим презентабельніший і респектабельніший її зовнішній вигляд, тим більше авторитетною вважається компанія або конференція.

Пластиковий бейдж: оптимальний варіант

Оскільки кожна організація бажає заслужити гідну думку про себе, то переважна більшість фірм вважають за краще купувати бейджик з пластика у великій кількості. Цей факт не є дивним, навіть, незважаючи на різноманіття альтернативних варіантів, оскільки саме пластиковий бейдж можна придбати недорого і на довгі роки.

Продаж пластикових бейджів ведеться повсюдно, тому особливо популярним стає виготовлення цих аксесуарів, власне по посиланню изготовление бейджей їх можна замовити в компанії PrintPoint. В основному, пластикові бейджі виготовляють стандартних розмірів, проте існують компанії, де замовити пластикові бейджі можна за індивідуальними розмірами. Товщина, при виготовленні бейджа, майже завжди залишається незмінною: вона не перевищує одного міліметра. Купити пластикові бейджі можна з різною формою кутів і видів, нанесеного на поверхню, ламінату.

Виробництво пластикових бейджів йде «в гору» з кожним роком, що обумовлюють явні переваги подібного виду бейджика перед іншими. До основних переваг можна віднести:

- Різноманіття варіантів його прикріплення (стрічки, кліпси, шпильки, наклейки).

- Зображення для пластикових бейджів може бути нанесено як на папір, так і на сам пластиковий бейджик.

- Неймовірний асортимент розмірів і дизайну.

- В пластикові бейджі можуть вбудовувати спеціальні штрих-коди, що відповідають за ідентифікацію його персони і отримання більш докладної інформації, а також талони для пропуску.

- В пластикові бейджики можуть вбудовувати міні-комп’ютери, здатні ознайомити своїх господарів з порядком денним і всією необхідною інформацією.

- Довгий термін корисної служби.

- Міцність, стійкість і надійність використовуваного матеріалу.

Мабуть, єдиним недоліком пластикового бейджа можна вважати трохи дорожчу вартість, в порівнянні з картонними варіантами. Це означає, що в маломасштабних заходах, де бейджики можуть знадобитися лише одного разу, більш вигідним варіантом буде картонний бейдж.