Переваги швидкомонтованих будівель з металоконструкцій

До недавнього часу капітальні споруди були одним з небагатьох варіантів будівництва, яке застосовувалося практично у всіх сферах життєдіяльності, починаючи від житлових будинків і закінчуючи зведенням гаражів

Цегляні і дерев’яні будівлі, без сумнівів, є надійною і перевіреною часом технологією зведення, яка не втрачає своєї актуальності. Але вартість і часові рамки такого будівництва не завжди відповідають поставленим вимогам замовників. Особливо, якщо мова заходить про комерційні будівлі або сільськогосподарські споруди. Тут клієнтові важливо отримати готовий і функціональний будинок якомога швидше, щоб почати окупати витрачені кошти на його зведення.

У даній ситуації куди вигідніше замовити швидкомонтовані будівлі з металоконструкцій, спроектовані за типовим або ж індивідуальним проектом “Инстил Украина”, а щоб дізнатись більше про діяльність компанії, ви можете перейти на сайт insteel.com.ua.

Даний тип будівель “збирають” з легких металоконструкцій, які виготовляються в заводських умовах. Готові профілі доставляються на будмайданчик, де здійснюється їх подальший монтаж. Це дозволяє не тільки мінімізувати терміни зведення, а й значно полегшує спорудження ангара, тому для його монтажу не потрібна численна бригада працівників або велика кількість спецобладнання.

Переваги швидкомонтованих будівель

• Оптимальна вартість. Якщо проводити аналогію з монолітними будинками з цегли або дерева, то металеві ангари в два-три рази дешевші.

• Універсальність. При грамотному монтажі такий тип будівель можна використовувати практично для будь-яких цілей, навіть в якості житлового тимчасового приміщення.

• Міцність і надійність. Всі елементи каркаса виготовляються з металу, що гарантує будові відмінні експлуатаційні якості.

• Економічність. Не у всіх випадках і не всі типи ангарів зводяться з облаштуванням фундаменту. Наприклад, арочні ангари можуть встановлюватися на грунт або заасфальтовану площадку.

• Збірно-розбірна конструкція. Для багатьох замовників даний фактор є відправною точкою у виборі даної технології. Каркасний будинок можна легко і швидко демонтувати і при необхідності транспортувати на іншу місцевість. Це дуже вигідно для тих, хто зводить будівлю на орендованій землі.

• Варіативність будівельного об’єкта. Як і звичайну будівлю, такий ангар завжди можна видозмінити, добудувати, реалізувати додаткові поверхи.

Швидкомонтовані споруди з металоконструкцій можуть бути модульними або збірними. Модульні будівлі являють собою окремі блоки (модулі), які з’єднуються між собою, формуючи повноцінну споруду. Найчастіше дана технологія застосовується для зведення адміністративних будівель, офісів, вахтових “будиночків” на період масштабного будівництва. Збірні будівлі - це каркасні ангари, які повсюдно використовуються в різних сферах.