Персоналізована онлайн-реклама від Spinner позбавить шкідливих звичок

Загадковий сервіс Spinner обіцяє всього за $ 29 оточити ваших друзів і близьких індивідуально підібраною рекламою. Кампанія обіцяє вирішувати делікатні проблеми: наприклад, попереджати про шкідливість куріння чи знову і знову нагадувати про необхідність знайти іншу роботу. Технологію вже випробували на тисячах людей.

Герої фільму «Початок» проникали в сни людини і впливали на прийняття рішень. За таким же принципом працює стартап Spinner - тільки не уві сні, а в онлайн-режимі. За $ 29 клієнти сервісу можуть замовити таргетовану рекламу для своїх друзів, родичів або колег. Досить відправити потрібній людині непримітне посилання на сайт, щоб Spinner запустив прихований таргетинг. Користувач не помітить каверзи, так як за посиланням на нього чекатиме товар в супермаркеті або спецпропозиція турфірми.

Однак після першого ж кліка запуститься програма показу таргінг контенту, який буде переслідувати людину протягом трьох місяців. За цей час користувачеві покажуть 10 різних статей в 180 різних проектах.

Як зазначає Financial Times, сервіси Spinner обіцяють глибинні зміни - відмова від шкідливих звичок або рішення делікатних проблем. Наприклад, якщо клієнт хоче, щоб партнер кинув палити, він може замовити банери про шкоду куріння. Реклама постійно буде переслідувати користувача, спонукаючи його швидше відмовитися від шкідливої ​​звички. До речі, замовивши послугу изготовление световых букв media-advertising, ви можете залучити значну кількість додаткової цільової аудиторії, а значить - суттєво підвищити успіх вашого бізнесу!

Другий сценарій, розроблений Spinner, допомагає вижити з роботи неприємного колегу. Сервіс оточить людину цікавими вакансіями та статтями про те, чому варто звільнитися прямо зараз і як правильно оформити резюме. «Рекламна кампанія допоможе колезі, який вам не подобається, знайти іншу роботу», - пояснив глава відділу маркетингу та зв’язків з громадськістю Spinner Елліот Шефлер.

Підлітки з допомогою таргетированной реклами зможуть спробувати переконати батьків купити собаку. А комплект Initiate Sex допоможе налаштувати сексуального партнера на любовний лад за допомогою статей в спеціалізованих журналах.

Платформа запустилася в січні і з тих пір виконала побажання п’яти тисяч клієнтів. За словами Шефлера, більшість замовників - це чоловіки.

Іноді таргетинг спрямований на отримання великої вигоди. Так, сестра хотіла виставити на продаж успадкований від батьків будинок, але брат не планував продавати свою частку. Тоді жінка замовила таргетинг статей з описом переваг продажу житла.

Шефлер розповів, що раніше творці Spinner працювали над політичними кампаніями, але після скандалу з Cambridge Analytica стали співпрацювати з комерційними підприємствами. Про саму компанію відомо лише, що вона зареєстрована в Лондоні, а її засновники також володіють агентством по створенню нативной реклами.

Засновники сервісу не вважають, що порушують етичні норми, а тим більше закон.

«Якщо вас лякає Spinner, то вас повинні лякати всі існуючі бренди», - зауважує Шефлер. Він наводить як приклад компанію Nike, яка таргетує свою рекламу на інших майданчиках після того, як покупець хоча б раз зайшов на сайт магазину.