Як носити біжутерію: нескладні правила

Красива, модна і якісна біжутерія - це відмінний спосіб самовираження, що дозволяє підкреслити свою красу та індивідуальність. Вона може багато цікавого розповісти про вміння створювати модний образ і смакові переваги своєї господині.

Однак вміння носити будь-які прикраси - це справжнє мистецтво. Як носити біжутерію, повинна знати кожна жінка, що стежить за тенденціями світу моди і бажає завжди залишатися в тренді.

Правила, як носити велику і дрібну біжутерію

Біжутерія буде добре виглядати тільки тоді, коли вона грамотно підібрана і ідеально підходить до одягу, аксесуарів і образу в цілому. Інакше виглядати жінка буде несмачною і навіть вульгарною.  І не зарадять цьому навіть чудові прикраси, що їх пропонує інтернет-магазин https://nika-beauty.com. Як потрібно правильно носити біжутерію, і з чим її найкраще поєднувати? Наведені нижче нескладні правила допоможуть уникнути серйозних помилок.

1. Якщо є комплект прикрас - браслет, сережки, намисто і перстень, потрібно пам’ятати про те, що носити все відразу вважається ознакою поганого смаку. Потрібно носити їх попарно, наприклад намисто з перстнем або браслет з сережками.

2. Вкрай важливим є стиль одягу - любителькам облягаючого і відкритого одягу підійдуть східні прикраси, а тим, хто любить лаконічність і скромність, потрібні легкі, витончені і непомітні.

3. Як носити велику біжутерію потрібно знати всім тим, хто вважає за краще молодіжний стиль, їм підійдуть дуті браслети, великі кільця і ​​яскраві намиста.

4. Враховуйте свою комплекцію - на худеньких жінок будуть абсолютно безглуздо виглядати великі камені і занадто об’ємні прикраси, в той же час на жінках «в тілі» дрібні і витончені предмети просто загубляться.

5. Крім цього стилісти не рекомендують носити біжутерію на тих місцях, які є проблемними. Наприклад, об’ємне і яскраве кольє буде не особливо добре виглядати на короткій шиї, а великі і об’ємні персні на коротких, повних пальцях.

Як носити біжутерію відповідно до типів зовнішності

Як відомо, стилісти виділяють чотири основні типи зовнішності, які відповідають чотирьом порам року. З урахуванням цих типів потрібно підбирати не тільки одяг і макіяж, але і аксесуари і прикраси.

Так, жінки з темним волоссям і світлою шкірою, що відносяться до типу зовнішності «Весна», можуть використовувати рожеві, яскраво-жовті і чорні прикраси. «Літнім» жінкам з попелястим і рудуватим волоссям і блідою шкірою відмінно підходить біжутерія бордового, сталевого, блакитного і ніжно-рожевого кольору. Також доречні будуть білі метали і м’які, приглушені відтінки.

Для милих дам осіннього типу з пустотливими веснянками, темним волоссям, золотистим відтінком шкіри, карими очима хорошим вибором будуть прикраси мідного і жовтого кольору. Будуть дуже доречні прикраси з дерева, мушлів і перлів. Жінкам з блідою шкірою, темним волоссям і добре вираженими очима, що живуть контрастами, потрібно вибирати біжутерію непомітних кольорів з напівпрозорих тканин

Для суворого офісного образу найкраще вибрати тоненьку ланцюжок з кулоном або ниточку перлів. Щоб додати німого більше фарб в образ, можна використовувати яскраві брошки або красиві і стильні годинники. Створюючи вечірній образ, можна зробити його вишуканим за допомогою кольє з пір’ям, стразами або великими каменями. Також для урочистого вбрання підійдуть шпильки незвичайної форми, масивні сережки і об’ємні браслети.