Можливості та переваги оперативної поліграфії

Оперативна поліграфія - технологія, що дозволяє в стислі терміни переносити зображення або текст на носій. В якості останнього може виступати не тільки папір.

Друк здійснюють на кераміці, пластику, дереві, самоклеючій плівці і т.д. Широкий перелік використовуваних матеріалів і швидкі терміни виготовлення продукції роблять оперативну поліграфію досить затребуваною послугою, а тут http://www.printc.kiev.ua/ її можна замовити. Друкарня Принт Центр в стислі терміни з бездоганною якістю, і без зайвих переплат виконає замовлення на друк широкого спектру рекламної і іншого виду поліграфічної продукції будь-яким тиражем.

Що можна друкувати

Одна з ключових переваг експрес-поліграфії - відсутність обмежень по тиражу. За допомогою такої технології можна замовляти продукцію як поштучно, так і величезними партіями. На вартості примірника це ніяк не позначиться.

Оперативна поліграфія дозволяє зробити друк каталогів дешево і швидко. І що вкрай важливе: швидкість виконання замовлення жодним чином не погіршує якість його виконання. Найчастіше в роботі застосовуються цифрові принтери. Це обладнання вважається одним з найнадійніших, коли потрібно виготовити поліграфічну продукцію високої якості.

Використання цифрових принтерів грає важливу роль в забезпеченні оперативності виконання кожного замовлення. Дане обладнання істотно скорочує тимчасові витрати на обробку витратних матеріалів до і після друку. У стислі терміни за допомогою експрес-технології є можливість виготовляти цілий спектр поліграфічної продукції:

- каталоги;

- брошури;

- календарі;

- конверти;

- листівки;

- візитки.

Можливості оперативної поліграфії дозволяють виготовляти як рекламний буклет, так і широкоформатний виріб. Завдяки якості друку можна використовувати останнім в якості яскравої і якісної зовнішньої реклами. Ще одна сфера застосування експрес-методики - оперативне виготовлення інтер’єрних наклейок та інших декоративних елементів.

Унікальні можливості технології

Оперативну поліграфію фахівці називають універсальним сервісом. З її допомогою можна не тільки виготовити широкий спектр поліграфічної продукції, але і персоніфікувати її. Запрошення, іменні листівки та конверти - друк кожного з них пов’язана з чималими труднощами. Але тільки не у випадку з експрес-поліграфією.

Всі необхідні контактні дані вводяться в комп’ютер, а звідти відразу на екземпляр продукції. Процес займає не більше хвилини. За допомогою інших технологій на це пішло б значно більше часу. У оперативній поліграфії не задіють проміжні видаткові матеріали, що позитивно позначається на термінах виготовлення іменної друкованої продукції.

Коли друк буклетів терміново необхідний, оперативна поліграфія стає єдиним способом досягти поставленої мети. Весь цикл робіт займає максимум два дні. Точний термін визначається ступенем складності макета. Друк простих візиток або листівок доступна в присутності клієнта.

Плюси технології не перевели її в розряд дорогих послуг. Поліграфічна продукція, виготовлена ​​таким способом, має цілком прийнятну вартість. З появою цієї методики замовники отримали унікальну можливість - не переплачувати за малий друкований тираж. Тепер кожна компанія може замовляти буклетів або календарів рівно стільки, скільки їй необхідно. З оперативною поліграфією будь-які переплати повністю виключені!

Компанії, що спеціалізуються на оперативної поліграфії, найчастіше надають свої послуги комплексно. Крім безпосередньо друку, вони надають своїм клієнтам цілий спектр супутніх операцій - нумерація, фальцювання, біговка, ламінування та багато іншого. При замовленні цих послуг час виконання замовлення незначно подовжується.