Особливості використання силіконових браслетів

Оригінальні силіконові браслети вважаються одним з найбільш практичних рекламних інструментів. Недорогі вироби підходять для презентацій компаній, магазинів, товарів і послуг. Можуть використовуватися в якості стильних молодіжних аксесуарів.

Існує безліч видів браслетів, що відрізняються оформленням і розмірами. Вони виділяються доступністю і високою якістю. Такі вироби стали популярні ще в 2004 році в якості засобу для збору благодійних пожертвувань до фонду боротьби з раком. У сучасному світі силіконові браслети залишаються затребуваними в різних сферах діяльності. 

Способи застосування силіконових браслетів

Основним напрямком по використанню силіконових браслетів стало проведення промоакцій. Такі невеликі подарунки дозволяють не тільки заохотити покупця або зацікавити потенційних клієнтів, але і прорекламувати компанію. Яскравий і привабливий елемент неодмінно зверне на себе увагу. За рахунок цього багато нових клієнтів зможуть дізнатися про існування конкретної фірми або продукції.

Не менш популярний і спортивний силіконовий браслет, який використовується при проведенні змагань, благодійних заходів. Такий аксесуар дозволяє привернути увагу до певної події в світі спорту, зацікавити людей в його відвідуванні. Також можуть застосовуватися для ідентифікації спортсменів з різних команд або категорій. Силіконові браслети можуть використовуватися і в якості:

1. Подарунків. Оригінальні браслети зі стильними логотипами компанії, емблемами брендів можуть використовуватися для вручення партнерам по бізнесу. Вони стануть прекрасним доповненням до “справжнім” презентів. І в той же час будуть вважатися милим сувеніром. Такі вироби можна вручати і потенційним компаньйонам: для залучення уваги до компанії або її певної продукції, послуг.

2. Оригінальних аксесуарів. Молодь і підлітки досить часто самі купують яскраві і помітні аксесуари. Завдяки низькій вартості і незвичайному оформленню силіконові браслети відносяться до найпопулярніших прикрас. Вони здатні підкреслити будь-які сучасні стилі одягу. Тому барвисті гумові браслети замовити можна і для подальшого продажу молодіжної аудиторії.

3. Ідентифікаторів (на масових заходах). На будь-яких концертах, виставках і подібних заходах силіконові браслети можуть виступити в якості відмінних ідентифікаторів для відвідувачів. Вони чудово замінять звичні паперові браслети, які часто рвуться, витираються. Аксесуари з силікону залишаться приємним спогадом про минуле заході і стануть своєрідним запрошенням на наступні ярмарки, виставки, концерти.

Можливість нанесення на браслет будь-якого логотипу або написи дозволяє використовувати їх в найрізноманітніших сферах. Вони підійдуть для проведення будь-яких благодійних акцій.

Переваги використання силіконових браслетів з логотипами

Доступність м’яких браслетів з надписом і логотипами дозволяє робити їх оптову закупівлю дійсно недорогою. У цьому можна переконатися, здійснивши відповідне замовлення на сайті printak.com.ua компанії “Принтак”  Вироби прослужать довгий час, тому є ефективною рекламою компанії, заходи, змагань. До основних переваг продукції відносяться:

- стійкість до впливу високих і низьких температур, ультрафіолетових променів;

- збереження еластичності після контакту з прісною або солоною водою;

- висока міцність (не рвуться і не тріскаються в процесі експлуатації).

Крім зазначених переваг можна виділити і повна відсутність протипоказань до носіння виробів. Вони не викличуть роздратування або алергію навіть при постійній експлуатації. Якісні гумові браслети з логотипом приємні на дотик і не стануть натирати шкіру. Носіння таких виробів дозволено дітям і підліткам.