Дитячий табір в Туреччині - не канікули, а просто мрія!

Довгоочікуваним часом для кожної дитини є літні канікули, адже це час безтурботності і веселощів. І, звичайно, батькам не терпиться зайняти своє чадо на весь цей період чимось корисним, щоб він відкрив для себе нові горизонти і зміг отримати лише позитивні емоції.

А допомогти в цьому бажанні батькам можуть кращі дитячі табори в Туреччині, про які ви детальніше дізнаєтесь на сайті poradnuk.com.ua.

Після таких канікул діти повертаються оновленими, вдосталь відпочившими, засмаглими і в чудовому настрої. На території Туреччини таких таборів безліч, тут можна знайти молодіжні, спортивно-оздоровчі, дитячі, лікувально-оздоровчі та мовні табори. І перш, ніж говорити про дитячі табори більш детально, хотілося б відзначити, що Туреччина має масу переваг перед іншими курортними державами.

Та, перш за все, хотілося б сказати про тепле і чисте Середземне море з чудово упорядкованими пляжами. Також великою перевагою є сонячна погода, яка без змін панує в Туреччині під час всього курортного сезону. Табори надають цікаву розважально-навчальну програму для дітей різного віку, відмінний сервіс і все це за прийнятною ціною.

Ще однією перевагою цієї країни є відсутність необхідності візи, а час перельоту займає близько двох годин

Переваги дитячих літніх таборів в Туреччині

Власне, що хоче одержати від такої подорожі кожна дитина? Море, сонце, нових друзів, хороших вожатих і масу веселощів. І тут Туреччина - стане відмінним варіантом, якщо хто-небудь з вас, читаючи ці рядки, згадав себе в піонерському таборі, то будьте впевнені, ваша дитина буде відчувати в Туреччині приблизно те ж, адже сучасні дитячі табори тут - це альтернатива давно забутим піонерським таборам.

Якщо ви ще сумніваєтеся, відправити дитину до Туреччини або ж десь на вітчизнене Причорномор’я, то хотілося б окремо відзначити кілька переваг цієї країни. І, перш за все, - це благодатний клімат на узбережжі Середземного моря, до того ж ваше чадо буде жити в комфортабельному номері з усіма зручностями.

За критеріями комфорту готелі дитячого табору нічим не відрізняться від дорослих, єдина різниця в тому, що при їх облаштуванні акцент більше спрямований на дітей. Тут в обов’язковому порядку є майданчики для волейболу, футболу, баскетболу, зали для більярду та настільного тенісу і тенісні корти. Деякі готелі навіть мають власний міні аквапарк. Більш розвинена тут і розважальна програма для дітей.

Як правило, кількість проживаючих в одному номері варіюється від двох до п’яти осіб. Всі номери оснащені телевізорами, телефонами, кондиціонерами та фенами. Харчування залежить від договору з готелем, воно може бути або триразовим, або чотириразовим по системі all inclusive. Виїзні екскурсії дозволять дітям побачити більшу частину пам’яток цієї країни. При цьому в основі всього відпочинку буде здорове харчування і море веселощів.

Дитячий спортивний табір в Туреччині - цікаво і корисно

Багато дітей і батьки сходяться на думці, що найкращим відпочинком є ​​той відпочинок, який представляє собою користь і інтерес для дитини. І в цьому відношенні найкращим рішенням буде дитячий спортивний табір в Туреччині. Чим він хороший, давайте розбиратися:

- Тут грамотно застосовують серйозні спортивні навантаження під наглядом досвідчених тренерів;

- Такий табір має добре розвинену спортивну інфраструктуру;

- Відмінний клімат і екологічна обстановка благотворно впливають на заняття фізичною активністю;

- Дитина отримує практику іноземної мови через занурення в цю мовне середовище; (В Туреччині це найчастіше англійську мову)

- Дитина зможе знайти багато нових друзів з різних країн, а також знайомитися з історією та визначними пам’ятками країни, перебуваючи в цілковитій безпеці.

Як правило, в таких таборах дітям нудно не буває, і вони запам’ятовують такий відпочинок надовго, так що там надовго - на все життя.

Що стосується типу організації турецьких спортивних таборів, то вони бувають двох видів: мульти спортивними і спеціалізованими. Більшість дитячих спортивних таборів в Туреччині пропонує мультиспортивну програму, тобто дитина має право самостійно вибирати той вид спорту, який їй більше подобається.