Слайд-шоу з фотографій - прекрасна можливість відобразити найяскравіші моменти життя

У нашому житті відбувається безліч дивовижних і прекрасних моментів, і часто ми зберігаємо теплі спогади за допомогою фотографій. Бажаєте поділитися ними з друзями, але хочете зробити це ефектно? Спробуйте створити кліп з фотографій і відео!

Для цього нам знадобиться програма для створення слайд-шоу “ФромФото”, тут з нею можна детальніше познайомитись. Це потужний інструмент для створення слайд-шоу високої якості. Софт володіє простим та зрозумілим інтерфейсом, тому ви зможете створити відмінний кліп з фотографій і відео за пару хвилин.

Функціонал і переваги програми “ФромФото”

Багато людей намагаються знімати особливо яскраві і значущі моменти свого життя на фотоапарат. В результаті у більшості з нас є в наявності практично безрозмірні архіви цифрових фотографій на жорстких дисках, флешках та інших носіях. Коли фотографій стає надто багато, їх стає незручно дивитися і ще більш незручно показувати друзям і знайомим.

У подібній ситуації на допомогу приходить слайд-шоу, яке в даний час може бути зроблено в режимі онлайн. Основне переваги програми онлайн “ФромФото” полягає в тому, що це один з найбільш простих способів створення відеоряду на основі фотографій за допомогою спеціальних сервісів.

В даний час існує безліч спеціалізованих Інтернет-ресурсів, які пропонують своїм користувачам широкий асортимент якісних і, разом з тим, безкоштовних шаблонів, за допомогою яких можна створити відео з фотографій онлайн абсолютно будь-якої тематики. При цьому на виході користувач отримає відео відмінної якості.

Створити слайд-шоу за допомогою онлайн-сервісу “ФромФото”  дуже просто. До того ж процес займе досить невелика кількість часу, всього 5 хвилин!. Втім, якщо буде обраний якийсь особливо складний шаблон і занадто велика кількість фотографій, то, можливо, буде потрібно повозитися. У будь-якому випадку, обробка фотографій вимагає виконання трьох основних завдань:

1. Вибрати, завантажити необхідні фотографії (не менше 30) і вибрати той чи інший шаблон оформлення. На даний час “ФромФото” пропонує такі види дизайну: “Вінтажне ТВ”, “Прекрасні моменти”, “Яскраві спомини”;

2. Додається музика для слайд-шоу;

3. Підтвердити замовлення.

І вже через короткий проміжок часу готовий результат буде відправлений вам на пошту. Створення слайд-шоу в режимі онлайн - це відмінний варіант для всіх тих, хто націлений на отримання відмінного результату при мінімумі зусиль. Вам не доведеться встановлювати на свій комп’ютер ніякі спеціалізовані програми. Все необхідне для створення незабутнього слайд-шоу зроблять за вас фахівці онлайн-сервісу.