Професійна косметика для волосся проти мас-маркету: чи варто переплачувати?

Кожна жінка прагне виглядати привабливо в будь-якій ситуації, тому при покупці різних косметичних засобів чимало уваги приділяється їх складу, якості, порад фахівців. Це цілком природно, тому що від косметики очікується максимально потрібний результат. Тому останнім часом все більше жінок вважають за краще купувати високоякісну професійну косметику.

Дія будь-якого косметичного засобу багато в чому визначається його складом, тобто, інгредієнтами, які в нього входять. І чим більш високої якості вони будуть, тим вищим буде результат їх застосування. Тому високий попит на професійну косметику для волосся, представлену в інтернет-магазині http://style-pro.com.ua, сьогодні нікого не дивує, так як представлена ​​тут продукція від відомих брендів відрізняється використанням в процесі виробництва інноваційного обладнання і злагодженої роботи досвідчених хіміків і лікарів, що гарантує максимальний ефект навіть після нетривалого періоду використання.

Професійний догляд за волоссям і мас-маркет: принципові відмінності

Сьогодні ми зупинимося на основних відмінностях продукції широкого та професійного споживання, щоб ви змогли зробити свій вибір в кращу для себе сторону.

Направленність

Засоби для догляду за волоссям з мас-маркету спрямовані, як правило, на виконання свого основного завдання. Якщо це шампунь, то досить і того, що він очищає, якщо лак для волосся - головне, що він забезпечує фіксацію, якщо кондиціонер або маска - полегшує розчісування і візуально призводить волосся в порядок. Лікувальні чи доглядальні функції відходять на другий план, а активних компонентів у складі відносно невеликий відсоток.

Професійні продукти, крім свого основного завдання, спрямовані на ефективний догляд і усунення будь-яких проблем з волоссям або шкірою голови. Ефект від їх застосування накопичувальний і набагато більш виразний (а не тільки видимий), і при раптовому припиненні застосування професійних засобів, він не зникає відразу.

Висновок: якщо хочете вирішити будь-яку проблему з волоссям або забезпечити якісний підтримуючий догляд, віддавайте перевагу професійним продуктам.

Активні компоненти

Якщо ви візьмете практично будь-який продукт мас-маркету і почитаєте склад, то обіцяні активні компоненти майже у всіх випадках, будуть перебувати в кінці списку. А значить, їх там дуже мало, і ефект, який обіцяє реклама та етикетка, буде, в кращому випадку, слабо вираженим.

Професійний продукт, навпаки, містить високу концентрацію активних комплексів (найчастіше, це не один компонент, а цілий комплекс). Саме тому такі засоби вирішують вузький спектр завдань по догляду (відновлення довжини, надання обсягу тонким волоссю, догляд за блондом, за рудим відтінком, і так далі).

Результативність і гіпоалергенність

Професійна косметика для волосся - результати серйозних науково-лабораторних досліджень, підкріплених багаторазовими дослідженнями з метою доопрацювання та удосконалення. Ризики виникнення індивідуальних алергічних реакцій зведені до мінімуму.

Можливість покупки

На відміну від продукції мас-маркету, професійна косметика для салонів краси продається в представництвах бренду або спеціалізованих магазинах. Точок, де можна придбати професійну косметику пересічному споживачеві, відносно небагато: це салон, який ви відвідуєте (ваш перукар може порадити вам засоби, знаючи структуру і потреби вашого волосся), або спеціалізований магазин.