Фумігація - жодних шансів гризунам, комахам і небезпечним мікроорганізмам!

Небезпечні організми, що створюють проблеми для багатьох підприємців, шкодять не тільки приміщенням, але також винищують зерносховища, теплиці, склади, елеватори, залізничні вагони. Для того щоб приміщення було абсолютно безпечне для зберігання товарів, необхідно здійснювати фумігацію.

А здійснити цю процедуру можуть тільки досвідчені висококваліфіковані фахівці, зокрема компанії «БІОКОНТРОЛЬ», по посиланню ви зможете замовити цю послугу.

Саме слово «фумігація» в перекладі з латинської означає «обкурювати». Власне, в цьому полягає основна відмінність фумігації від дезінфекції, дезінсекції, дератизації. Якщо в вищевказаних заходах використовуються отрути, пастки та інше обладнання, то для фумігації застосовується тільки газ.

Як проводиться фумігація складу, контейнера, зерна

Приміщення обкурюють спеціальними препаратами, що вбивають мікроорганізми, комах і гризунів. За типом проведення робіт, вона ділиться на два види:

- відкрита;

- закрита.

При фумігації відкритого типу засіб від тарганів, бліх, мишей, інфекцій розпорошується в приміщенні, потім він виходить назовні. Коли застосовується закритий вид дезінфекції, то склад, контейнер, зерносховище герметично закривається і отруйний газ залишається в приміщенні. Даний спосіб є найбільш ефективним, економічним і не шкодить навколишньому середовищу. Використання газу для дезінфекції та дезінсекції відноситься до найкращих засобів. Будь-які комахи, від таргана до кліща, не можуть від нього сховатися в щілинах, тому одночасно гинуть разом з вірусами і бактеріями.

Навіщо потрібна фумігація складу, приміщення для зберігання продуктів або закладам громадського харчування

Проводити дезінфекцію даних приміщень зобов’язують санітарні норми. Тільки так можна вберегти населення від епідемій, масових отруєнь та заражених продуктів. Спроби господарів складу, ресторану, магазину, зерносховища обійтися частковими заходами, вибірково користуючись препаратами для виведення тарганів або мурашок, потім отрутою для мишей чи пацюків не призводять до бажаних результатів. Частина популяції успішно обходить розставлені пастки, пропускає їжу з щурячою отрутою. Зате виникає ймовірність попадання отруйних речовин або мишачої отрути в продукти харчування, зерно або в страви. В результаті проблема не вирішується, а неприємності виникають одна за одною.

Як замовити фумігацію

Відразу після замовлення фумігації, на склад або інший об’єкт виїжджають фахівці компанії «БІОКОНТРОЛЬ». Вони проводять оцінку стану приміщення, підбирають дезінфекцію, яка вбиває не тільки мікроорганізми, але і служить для знищення тарганів (комах) або гризунів. Крім того, даний препарат буде найбільш повно відповідати специфіці Вашого замовлення і відповідати всім санітарним нормам, прийнятим у Вашій галузі господарювання.

Для проведення фумігації необхідно вивести весь персонал з приміщення складу, зерносховища або ресторану. Співробітники компанії увійдуть на об’єкт в спеціальних захисних костюмах і з необхідним обладнанням. Все це зведе небезпеку отруєння людей до мінімуму.

Після дезінфекції (фумігації) Ви отримаєте офіційний документ, що підтверджує проведення необхідних заходів, з переліком того, які засоби від тарганів, бліх, клопів, мишей чи пацюків були використані.

Пам’ятайте, фумігація складу, приміщення, контейнера або зерна є необхідною процедурою для існування Вашого бізнесу!