Штифтозабивний пістолет - ефективне обладнання для скління і інших кріпильних робіт

При оздоблювальних роботах у великих кількостях використовуються кріпильні цвяхи. Їх використовують для непомітного кріплення різних дерев'яних деталей, таких як лиштви, штапики, плінтус, укладання паркету та монтажі декоративних елементів. Як правило, при цих роботах потрібно забивати велику кількість цвяхів, що робить роботу нескладною, але монотонної. За допомогою промислового штифтозабивного пневмоінструменту ви можете забивати цвяхи легко і невимушено, а, найголовніше - швидко і у великих кількостях.

Ефективний промисловий штифтозабивний пневмоінструмент для скління - це різновид професійного обладнання, яке застосовують для швидкого монтажу декоративних деталей з дерева і продукції його переробки, наприклад для скління деревяних вікон, а також з інших матеріалів, які за фізичними властивостями близькі до дерева. Для забезпечення якісного кріплення в якості витратних деталей застосовують штифти - цвяхи з головками. У діаметрі розмір головки зазвичай становить від 2 до 3 мм. Подібні пристрої дуже зручні для облаштування плінтуса, укладання лінолеуму, монтажу наличників і штапиків, в якості промислового штифтозабивного пневмоінструменту для фасадного скління, і для інших цілей.

Даний вид монтажних пістолетів має велику кількість переваг перед пристроями з аналогічною функцією:

- Багатофункціональність. Серед пневматичних пістолетів можна знайти модель для абсолютно різних робіт: для оздоблювальних робіт, виготовлення меблів або дверей, для виробництва деревяних  вікон, будівництва та виготовлення тари з деревини, а також для будівельних робіт по бетону, металу і т.д.

- Безпека. Даний вид пістолетів можна використовувати в будь-якому, навіть вибухонебезпечному середовищі.

- Доступна ціна. Пневматичні монтажні пістолети коштують на порядок нижче аналогічного за функціональним призначенням обладнання.

- Компактність і надійність. Корпус даних промислових штифтозабивних пневмоінструментів виготовлений з високоміцних матеріалів, що захищають від падінь і ударів, що гарантує довговічність пневмопістолету. Разом з тим, легкість і компактність забезпечує легкодоступність навіть у найскладніші місця, при цьому не потрібно володіти спеціальними навичками.

                           

Для роботи з цим обладнанням часто використовують газові балончики і акумулятор. В результаті пострілу порція з газової суміші переходить в камеру згоряння. Після змішування з газом поршень з силою забиває цвях.

Такі промислові штифтозабивні пневмоінструменти досить популярні, мобільні та автономні. Як правило, на тисячу цвяхів досить витрати одного балончика. Акумулятор слід заряджати заздалегідь, і тоді його вистачає на 2 - 4 тис. цвяхів. З таким знаряддям виробництво вікон буде набагато ефективнішим

Інший вид пневмопістолета використовує стиснене повітря з компресора. У цьому випадку пістолет слід підключити до компресора шлангом, при величині зовнішнього перетину від 8 до 12 мм.

Штифтозабивні пістолети можуть бути виконані з регулюванням заглиблення цвяха, і без нього. Регулюючи рівень заглиблення, можна з виконувати тонкі декоративні роботи з лицьового боку оброблюваних поверхонь.

Пристрої без регулювання забивають штифти на одну і ту ж глибину, тому їх використовують на конвеєрах в меблевому виробництві.