Новинка міського електротранспорту - електросамокат Kugoo

Електросамокати міцно зайняли нішу розваги в містах і прагнуть стати допоміжним, але справжнім транспортом. Відчайдушних ентузіастів не зупиняє ні вага, ні всілякі незручності при транспортуванні в громадському транспорті, ні косі погляди пішоходів.

Електросамокат Kugoo є сучасною моделлю самоката, яка відрізняється привабливим дизайном і поліпшеними характеристиками. Придбати такий транспортний засіб ви можете в інтернет-магазині https://kugoo.co за доступною вартістю.

Потужність мотора в такому електросамокаті становить в середньому 350 Вт, цього цілком достатньо для повноцінного пересування по місту протягом декількох годин. Електросамокати KUGOO мають максимальний пробіг, рівний 30 км. Максимальний рівень швидкості в даних моделях складає 35 км на годину, тобто цей гаджет можна використовувати не тільки в якості розваги, а й у вигляді повноцінного транспортного засобу, на якому можна добиратися на роботу або в магазин.

Вироби оснащені бортовим комп’ютером, на якому відображаються необхідні параметри (рівень швидкості, заряду і так далі). Моделі мають і додаткові опції, наприклад, звукові сигнали. Чому варто купити

Електросамокати Kugoo: основні переваги моделей
 
- Висока потужність мотора, що сприяє тривалому використанню транспорту без додаткової підзарядки. Крім того, завдяки якісному мотору вам не доведеться докладати зусилля для управління самокатом (тільки в разі, якщо рівня заряду буде залишатися вкрай мало, вам доведеться допомагати руху вільної ногою).

- Можливість регулювання висоти стійки телескопічного типу, в залежності від зростання користувача.

- Можливість включення підсвічування вночі і в сутінки, що забезпечує безпечне використання електросамоката.

- Наявність спеціальних «крил» на колесах, які захищають їх від пилу та інших забруднень.

- Зручне управління за допомогою кнопок.

Чому купити електросамокат KUGOO-S2 рекомендується саме в інтернет-магазині kugoo.co?

Ось кілька причин, які свідчать на користь цього рішення:

- У каталозі нашого магазину представлена ​​тільки справжня техніка, яка має необхідні сертифікати від виробника. При виготовленні самокатів виробник використовував міцний корпус, стійкий до пилу, забруднень і механічних пошкоджень.

- Вартість таких моделей у нас цілком прийнятна, ми можемо запропонувати вам максимально вигідні умови співпраці.

- На вироби надається гарантія, самокати поставляються з усіма необхідними документами, тому ви можете не сумніватися в їх надійності.

- Виникли труднощі з вибором? У нашому інтернет-магазині ви завжди можете звернутися до професійного консультанта, який розповість вам про технічні характеристики кожного самоката, його особливості, правила безпечної експлуатації та багато іншого. Завдяки цьому ваш вибір буде дійсно корисним.

- У магазині передбачена швидка доставка електросамокатів до вашого будинку, точну вартість такої послуги можна дізнатися у менеджера.

- Зручний пошук по каталогу дозволить вам швидко знайти потрібний варіант, біля кожного самоката вказано його докладний опис.