Аксесуари‌ ‌на‌ ‌присосках‌ ‌як‌ ‌невід’ємна‌ ‌частина‌ ‌сучасного‌ ‌життя‌

Сучасне життя дуже мобільне, а отже всі побутові елементи, що оточують людину, повинні відповідати загальній парадигмі зручності, багатофункціональності і по можливості теж «мобільності».
Виготовлені на підприємстві аксесуари для ванної кімнати надзвичайно зручні, багатофункціональні, виготовлені за інновац

Відповідність аксесуарів ТМ HASKO сучасним установкам

Внутрішня трудова міграція, оренда житла та офісних приміщень призвели до загальної філософії соціуму – ставитись до побуту як до функціоналу, який в будь-яку мить може кардинально змінитись. Але при цьому якість життя повинна лише покращуватись, адже розвиток технологій сприяє саме такому вектору розвитку соціального і біологічного існування людини.

Корпоративна філософія компанії HASKO відповідає саме цій парадигмі. Виготовлені на підприємстві аксесуари для ванної кімнати не лише привабливі та відповідають сучасним трендам інтер’єрної моди. Вони надзвичайно зручні, багатофункціональні, виготовлені за інноваційними технологіями. Їх надійність забезпечена високоякісною сировиною (нержавіючою сталлю) та екологічною вакуумною системою фіксації Super Suctionfix. Вона витримує навантаження до 10 кг і дозволяє демонтувати аксесуари та кріпити їх на новому місці безліч разів без втрати експлуатаційних та візуальних характеристик.

Компанія виготовляє стильні та якісні

  • мильниці на присосках https://hasko.com.ua/cat/myilnitsyi;
  • полички (прямолінійні та кутові);
  • тримачі стаканів для зубних щіток,
  • гачки,
  • тримачі для паперових рушників, які зручні й в кухонних приміщеннях;
  • тримачі туалетного паперу.

В чому перевага аксесуарів від HASKO?

  1. Працівники підприємства прагнуть випередити потенційні потреби споживачів і постійно поповнюють асортимент новими моделям. На даний час можна назвати надзвичайно практичні та функціональні тримачі для туалетного паперу та паперових рушників з поличками.
  2. Завдяки використанню якісних матеріалів та високотехнологічному виробництву всі елементи цього бренду надзвичайно надійні й розраховані на довгий термін експлуатації
  3. Їх унікальний дизайн розроблений з урахуванням сучасних трендів. Завдяки цьому всі аксесуари не лише органічні в ванних кімнатах, санвузлах, вбиральнях і в кухонних кімнатах, але й прикрашають приміщення.

На якому аксесуарі ви б не зупинили свій вибір, ви будете ним задоволені.