Актуальні тренди осінньо-зимового манікюру

Новий осінній період надихне нейл-майстрів і модниць на свіжі ідеї манікюру на осінній сезон. Чарівні модні нігті на осінь зроблять ваш осінній образ дивно красивим і чарівним незалежно від погоди за вікном.

Кожен сезон обов’язково вносить свіжі креативні рішення в новинки манікюру, то більшою, то меншою мірою. І щоб стати володаркою чудового осіннього дизайну нігтів 2019-2020 для початку варто розібратися з головними течіями і нововведеннями нейл-індустрії на найближчий час.

У моду повертаються довгі нігті і гострі форми, що дозволяє створювати інтригуючий дизайн нігтів на осінь в різних варіаціях. Але поряд з ним, як і раніше, не уступаючи позицій, в тренді осінній манікюр з короткими нігтиками. Як і раніше, актуальний восени манікюр градієнтом, але все ж в новому виконанні і c незвичайними рішеннями. А ось справжнє джерело ідей для наймоднішого нейл-арту, саме на pro.bhub.com.ua ви знайдете масу корисної інформації про актуальний стильний манікюр.

Хітом серед ідей-новинок манікюру можна з упевненістю назвати модний нейл-арт з фольгою в найрізноманітніших варіаціях - смужки, відбитки, шматочки різної форми, що дозволять вам створити чудовий осінній манікюр «бите скло», кракелюр, «color block».

Осінній nail art: малюнок «клітка»

Неодноразово ми з вами зустрічали оригінальні клітинні принти в одязі, що будуть актуальні в осінньому періоді 2019-2020 року не тільки в гардеробі модниць, але і на їх пальчиках, представляючи новомодний осінній дизайн нігтів «клітка».

Манікюр на осінь з матовим ефектом

З приходом холодів виникає непереборне бажання закутатися і зігрітися, це знаходить застосування і в дизайні нігтів на осінь 2019-2020. Незвичайний в’язаний nail art, пудрові і матові нігті на осінь будуть в самий раз для виконання нейл-дизайну на осінь. Матовий ефект можна доповнити градієнтним переходом тонів, смужками фольги, слюдою у вигляді сердечок, відбитками фольги. Для матового осіннього дизайну підберіть приємні глибокі зелені, сині, сливові відтінки.

Осінній «color block» для нігтів

Колорблок в рішенні модного нейл-арту має безліч шанувальниць серед сучасних модниць. Цікавий, лаконічний і невибагливий манікюр «color block» буде прекрасний для творчих і неординарних леді, що бажають заявити про себе. Подібний манікюр на осінь може і бути і більш яскравим, так і спокійним, якщо використовувати прозорий лак в якості заповнення окремих «осередків».

Новомодний осінній nail-дизайн: фольга

Неймовірно популярний в безлічі рішень і інтерпретацій осінній манікюр з декоруванням фольгою: відбитки, шматочки, смужки і зигзаги - все це можна побачити на модних нігтях в осінньому сезоні 2019-2020. Урочистий і повсякденний осінній манікюр з фольгою ви можете отримати в нових ідеях і рішеннях від профі манікюрного справи.