Влаштуйте свято життя - замовте повітряні кулі!

Повітряні кулі - доступний і недорогий елемент оформлення кімнати для будь-якого торжества. Грамотне використання кульок при оздобленні приміщення дозволяє створити справжню атмосферу свята. На сьогоднішній день існує безліч видів повітряних куль. Тому ці вироби підійдуть для оформлення залу як для дня народження дитини, так і для святкування Нового року.

Повітряна кулька - універсальний елемент декору. Існують десятки варіантів оформлення кімнати кулями. З них роблять незвичайні фігури: арки, фонтани, тварин, банти і т.п. Кімната набуде святкового вигляду, навіть якщо ви просто розташуєте повітряні кульки по простору. А що вже казати про оригінальні bubble кулі з ефектом 3d, чи bubble deco, що світяться з середини, і які можна замовити на https://donshar.com.ua/c10-shary-deco-bubbles-babblz. Такий декор стане справжньою родзинкою на будь-якому світі!

Переваги повітряних кульок для прикраси кімнати

Повітряні кульки для прикраси мають ряд переваг. Одні з них це:

- Цінова доступність;

- Універсальність в застосуванні;

- Безліч варіантів виконання при оформленні;

- Можливість самостійного оформлення без допомоги професіоналів.

Повітряна кулька - улюблений атрибут з дитинства. Простий оберемок куль здатний підняти настрій, що благотворно впливає на загальну атмосферу урочистості. Повітряні фігури, виконані професіоналами, стануть незабутнім елементом оформлення. Деякі з них можна зробити самостійно, але складні «повітряні скульптури» краще довірити фахівцям.

Світлові кулі для яскравого свята

Для вечірніх свят і темних кімнат вибирають світлові кулі. Унікальність цих кульок полягає в тому, що всередині їх оболонки розташовані світлодіоди. Такі імпровізовані світильники створюють романтичну атмосферу. Світлові кулі виглядають на вечірці як елемент шику. Їх можна розподілити під стелею або встановити зроблені з них фонтани біля дверних прорізів.

Якщо ви не маєте уявлення про оформлення кімнати, вибирайте готові композиції. Композиція являє собою листівку або букет квітів, або поєднання фонтанів і ланцюжків для зустрічі новонародженого. Існують варіанти як для маленьких, так і для просторих приміщень. При оздобленні кімнати своїми руками, деякі віддають перевагу простим композиціям. Квіти, листівки і сердечка з повітряних куль можна навчитися робити самому.

Арка з повітряних куль

Уже кілька років поспіль найпопулярнішим елементом декору з повітряних куль залишається арка. Це універсальний атрибут для оформлення, так як він може бути будь-якого розміру. Великі кулі підійдуть для арки, яка встановлюється на вулиці, для кімнат вибирають мініатюрні варіанти. Варто зазначити, що елемент декору з маленьких кульок виглядає витончено. Арку роблять як з однотонних куль, так і з комбінації кульок кількох кольорів. Також в такий елемент оформлення додають кулі у вигляді сердечок, квіти з кульок.

Кулі під стелю

Декорування кімнати кулями під стелю - простий і елегантний спосіб. Вони не займають багато зайвого простору (що є істотним плюсом для малогабаритних кімнат) і виглядають приголомшливо. Щоб кульки виглядали ще розкішніше, прив’яжіть до них кучеряве золоті або срібні стрічки.

Букети з повітряних кульок

Букети з повітряних кульок - найбільш затребувані повітряні фігури. Якщо ви ще не придумали загальну концепцію оформлення кімнати, придивіться до букетів з куль. Відповідний букет можна підібрати під будь-який тематику торжества: солодка вечірка, Хеллоуїн, дитяче свято, романтичний вечір і т.п. Також такий яскравий елемент прикраси підійде для оформлення подарунка.