Особливості використання Windows хостингу

Швидке відкриття сторінок сайту в мережі і стабільна робота веб-ресурсу забезпечуються завдяки якісним хостинговим послуг. Надійні провайдери створюють комфортні умови для розміщення та функціонування інтернет-проектів.

Що таке Windows-хостинг?

Це хостинг на платформі Windows, який дозволяє використовувати ASP.NET і бази даних MS SQL Server. А на сайті https://fozzy.com/ru/windowshosting.shtml ви дізнаєтесь про компанію Fozzy, яка пропонує повний спектр послуг на основі ОС Windows, причому в різних локаціях

Для кого ця послуга?

Windows-хостинг - відмінно рішення для ваших сайтів. Вибирайте цю технологію, якщо ваші ресурси використовують ASP або конфігурують через IIS. На Windows-хостингу ви можете скористатися спеціальним сервісом по збору статистики AWStats і безкоштовної середовищем розробки для створення, оптимізації та розміщення сайтів WebMatrix.

Переваги і недоліки віртуального Windows-хостингу

Ключовою особливістю віртуального хостингу є розподіл ресурсів між усіма користувачами одного фізичного сервера.

Перевагами такого підходу є:

- низька вартість послуги;

- простота використання;

- швидка швидкість розгортання послуги;

- відсутність настановної плати;

- підтримка останніх технологій Microsoft;

- адміністрування сервера фахівцями компанії Fozzy.

Крім того, на Windows-хостингу можна виділити наступні особливості:

- ASP.NET - це частина Microsoft .NET Framework, призначена для створення веб-додатків. Дана технологія підтримує концепцію веб-форм, містить велику кількість компонентів, включаючи компоненти, що дозволяють об’єднати дані і інтерфейсні елементи. Основними перевагами ASP.NET є: підтримка декількох мов програмування, що дозволяє вибрати саме ту, яка буде краще виконувати поставлене завдання; компільованість, яка дає суттєвий виграш в продуктивності в порівнянні з традиційними мовами веб-програмування.

- ASP.NET MVC - продуктивна, сучасна платформа, що дозволяє створювати веб-додатки будь-якої складності набагато швидше, ніж на звичайному ASP.NET. Шаблон MVC строго розділяє додаток на 3 функціональних модуля, кожен з яких оптимізований для виконання саме свого завдання. Таким чином досягається висока продуктивність і прозорість розробки програми на MVC.

- WebMatrix - можливість розгорнути в один клік один з кількох десятків додатків або створити свій на основі одного з шаблонів. Ви можете налаштувати його під свої потреби, розмістити свій контент, а потім в 2 кліка завантажити весь проект на сервер, не замислюючись про таких аспектах, як створення бази даних, FTP-доступу і виправлення конфігураційних файлів.

- MS Visual Studio - одна з найпопулярніших і зручних середовищ розробки. Завдяки фірмовим технологіям Microsoft проект, створений в Studio, можна в кілька кліків завантажити прямо на хостинг, не вдаючись до використання сторонніх програм.

- Exclusive Application Pool для кожного сайту на акаунті. Раніше, а у багатьох хостерів і зараз, всі сайти на одному акаунті працювали в рамках одного пулу, тому при виникненні помилки на одному з сайтів відключалися всі. Використання Exclusive Application Pool вирішує дану проблему, так як процеси кожного з сайтів запускаються в ізольованих один від одного середовищах.

- AWStat - найбільш наочна система статистики. Хочете знати, скільки відвідувачів було у вас на сайті? Яка сторінка найбільш відвідувана? Коли відвідуваність сайту максимальна: вранці або ввечері, в будні або вихідні? У AWStat вже є вся ця інформація, причому як в цифрах, так і в наочних графіках.