Критерії вибору служби таксі

Сьогодні таксі є найшвидшим і зручним способом переміщення по місту. Однак, на жаль, не всі перевізники ще досягли високого рівня сервісу. Як же зробити поїздку комфортною і безпечною, а також вибрати надійний транспорт і водія - професіонала?

За якими критеріями краще вибирати розберемося на прикладі таксі Fresh Taxi, що гарантує клмфортні, швидкі і безпечні поїздки у Мукачево.

Як правильно вибрати службу таксі

1. Для початку потрібно подивитися можливі варіанти замовлення автомобіля. Крім сайтів і додатків повинна бути можливість зробити замовлення за допомогою звичайного дзвінка. Крім цього добре, якщо передбачені замовлення за допомогою смс або мережевих месенджерів.

2. Також потрібно враховувати тарифи, які пропонує служба таксі. У більшості компаній вони фіксовані. Тому можна заздалегідь дізнатися, якою буде вартість перевезення по потрібному маршруту. Можливо ціну поїздки можна буде розрахувати самостійно на сайті або в додатку. Додатково слід звертати увагу на знижки і пропозиції для постійних клієнтів.

Іноді в компаніях пропонують знижки для нових клієнтів на першу поїздку. Тому, перш ніж робити замовлення, необхідно уважно вивчити сайт.

3. Щоб оцінити якість обслуговування, відразу потрібно звертати увагу на те, наскільки ввічливо диспетчер спілкується з клієнтом, а також чи знає водій дороги і чи дотримується правил дорожного руху. Для цього можна врахувати власне враження і відгуки інших клієнтів на сайтах.

Грамотний водій завжди подбає про те, яке враження залишиться від поїздки у клієнтів. Тому він не стане грубіянити, скасовувати замовлення. Коли такі помилки трапляються дуже часто, краще в таку службу не звертатися. Цілком ймовірно, що там халатно відносяться до безпеки клієнтів, тому водієм туди може влаштуватися будь-яка людина, що має водійські права. Якщо ж трапляються якісь неприємні ситуації з вини водія, в компанії з гарною репутацією обов’язково повернуть клієнту гроші або зроблять хорошу знижку.

4. Ще один важливий критерій при відборі служби таксі - наявність власного автопарку, причому авто мають бути у належному технічному стані. Якщо компанія набирає на роботу тільки водіїв з власними автомобілями, то можуть надіслати брудний автомобіль або старе авто. Мало хто з водіїв захочуть возити клієнтів на нових машинах.

5. Наявність додаткових послуг - завжди плюс до престижу будь-якої фірми. І таксі не виняток. «Тверезий водій», дитяче таксі, корпоративне обслуговування і обслуговування урочистостей. Це той оптимальний перелік «люксів», які надають багато транспортних компаній.

5. Останній важливий фактор - наскільки швидко приїжджає водій. Відмінно, коли час між замовленням і прибуттям автомобіля не перевищує 5 хвилин, якщо клієнт проживає в місті. Якщо у компанії небагато автомобілів, то виконання замовлення доведеться чекати дуже довго. Тоді зростає ймовірність спізнитися в пункт призначення.