Названо найпопулярніший модний бренд в світі

Платформа Lyst, що спеціалізується на онлайн-пошуку модних товарів, представила рейтинг найпопулярніших в інтернеті брендів в третьому кварталі 2019 року. Перше місце в ньому зайняв Off-White, очолюваний Вірджілом Абло. На другому місці опинилася Balenciaga, а на третю сходинку опустився Gucci - лідер минулого кварталу.

Найчастіше в модному пошуковику шукають кросівки, а саме модель adidas Continental 80. Другий за популярністю продукт цього кварталу - шкіряний ремінь Gucci з пряжкою у вигляді подвійної літери G, його шукали в середньому близько 110 тис. разів на місяць. Найпопулярнішим модним товаром серед чоловіків виявилася куртка Bramant бренду Moncler. Пошукові запити, що стосувались її в вересні цього року збільшилися на 92%. Сам Moncler, який опинився на 14-му місці, оголосив про збільшення виручки на 18% у другому кварталі.

80% брендів, присутніх в першому The Lyst Index, до сих пір залишаються в рейтингу, а в кожному кварталі до списку приєднуються в середньому менше двох нових брендів. Вперше за два роки Gucci не отримав першу або другу сходинку в рейтингу. Ще в першу десятку увійшли Versace, Prada, Valentino, Fendi, Burberry, Saint Laurent і Vetements.

Всі 20 лідерів списку впевнено представлені в соцмережах. В середньому у них 24,3 млн передплатників в Instagram, Facebook, Twitter, YouTube, LinkedIn і Weibo разом узятих. За минулий квартал Nike, Gucci і Versace були найбільш обговорюваними в соціальних медіа брендами з топ-20. Nike в цьому кварталі став брендом з найбільшою кількістю передплатників.

Звичайно, потрапити до цього ТОПу - завдання досить складне, втім якщо ви бажаєте підвищити впізнаваність вашого бренду, замовляйте на сайті https://12corp.com.ua різноманітну рекламно-сувенірну продукцію з нанесенням логотипу.

Знаменитості та інфлюенсери залишаються важливим способом залучення покупців для багатьох з 20 лідируючих брендів. У цьому кварталі Gucci продовжив співпрацювати з Гаррі Стайлзом, Fendi анонсував колаборації з Нікі Мінаж, а згадки Versace в соцмережах виросли на 5 822% після появи Дженніфер Лопес на показі «весна-літо 2020».

Співпраця з іншими брендами або компаніями з інших індустрій теж залишається частиною стратегії для багатьох з 20-ти брендів. Деякі бренди з топ-20 помічені на території індустрії гостинності, прикладами тут можуть служити ресторан Gucci Osteria у Флоренції і куплена Prada кондитерська Marchesi 1824. У 75% брендів є лінійка ароматів або косметики, 55% пропонують одяг для дітей, а 30% - товари для будинку.

Lyst щомісяця аналізує шопінг-звички і поведінку понад 9 млн інтернет-покупців, які шукають і купують товари 12 тис. Модних брендів. У звіт входять тільки бренди, які можна купити через інтернет. Тому в рейтингах не буває модних будинків, не представлених онлайн зовсім або представлених лише частково.