Каско - переваги очевидні!

Страхування каско завойовує все більшу популярність серед автовласників. І це не дивно, адже з кожним роком транспортний потік в країні зростає. На наших вулицях щорічно автопарк збільшується в геометричній прогресії. А, враховуючи той факт, що автомобіль - засіб не тільки пересування, а й особливого хвилювання власника за його збереження, багато сьогодні усвідомлюють необхідність оформити каско на своє авто. Захист залізного коня від угону і збитку - усвідомлена необхідність в сучасних умовах нашого неспокійного життя.

Поліс каско, безумовно, додає впевненості і спокою будь-якому, навіть найтривожнішому автолюбителю. Адже той, чиї основні ризики застраховані, може дозволити собі спати спокійно. Докладніше розібратися з особливостями добровільного страхування автомашини поспішає кожен, хто дозрів і рішуче налаштований оформити автострахування каско. Адже знання допоможуть зробити вибір страхової компанії, в якій умови оформлення каско будуть найпривабливішими.

Один з лідерів столичного страхового ринку компанія «ВИДИ-СТРАХОВАНИЕ», формулює свої переваги досить чітко. Тут, на офіційному сайті компанії, можна побачити, які ж фактори є найбільш важливими для клієнтів, що оформляють поліс каско. Ось вам ссылка на страховку авто, і будьте впевнені - це максимальний надійний захист вашої машини від усіх можливих ризиків!

Перший, важливий для абсолютної більшості споживачів послуг каско, момент - це здатність страховика запропонувати привабливу ціну. Адже співвідношення ціна / якість, як правило, і є визначальним фактором у виборі тієї чи іншої компанії, про які би послуги не йшлося. Це зовсім не дивно: власні гроші вміють рахувати все. Так, принципи, на яких грунтується, так зване, пряме страхування дозволяють значно скоротити витрати страхових компаній і, тим самим, забезпечити для споживача послуг каско приємні ціни. Як правило, на практиці, компанії успішно оптимізують витрати на утримання страхових агентів і додаткових представництв. Адже, коли компанія впроваджує пряме страхування, все це стає зайвим.

Автострахування каско може стати на 20-25% дешевше для клієнта, якщо з відносин автолюбитель-страховик прибрати посередницьку ланку. А як раз від послуг посередників і позбавляється клієнт, який має можливість самостійно оформити поліс каско за допомогою телефону або інтернету в компанії «ВИДИ-СТРАХОВАНИЕ».

Ще одна незаперечна перевага, що дарує клієнтам зручність і комфорт - це каско, доставка якого здійснюється за заявкою клієнта в будь-яке місце. В умовах мегаполісу це цінна і особливо актуальна перевага при оформленні цього страхування.

І, мабуть, останній в списку, але, чи не перший за значенням фактор, що враховується користувачами каско - це зручність і своєчасність страхових виплат. Зрештою, саме заради цього все і затівається з самого початку. Цінно, коли виплати робляться компанією і в тих випадках, коли багато компаній відмовляють у покритті збитків. Адже для того ми і оформляємо автострахування, щоб бути застрахованими від усіх неприємностей непередбачуваною життя. І якщо з якихось внутрішніх причин страхова компанія відмовляється платити, посилаючись на окремий випадок, то цінність такого поліса в очах клієнта різко падає. І, навпаки, гарантоване покриття збитків, природно, відноситься до явних і досить сильним переваг каско.

Отже, переваги каско очевидні і тому, ця страхова послуга рік від року стає все більш затребуваною. Адже при настанні страхового випадку, кусати лікті про те, що поліс каско не був оформлений вчасно, абсолютно марно. Набагато ефективніше і, безумовно, корисніше для нервової системи, своєчасно подбати про власні фінансові гарантії і повне відшкодування шкоди в тому випадку, якщо з автомобілем щось трапиться. Кажуть, що в житті ніхто не застрахований від розчарувань і втрат. Це так, посперечатися тут не можна. Але у випадку з авто, звести розчарування до мінімуму цілком здатний поліс каско.