Як вибрати електричну овочерізку

В останні десятиліття величезну популярність завоювали електричні прилади для кухні. З їх допомогою приготування їжі відбувається у багато разів швидше і комфортніше. Якщо раніше овочі потрібно було натирати на тертці, стираючи пальці в кров, то сьогодні електрична професійна овочерізка вже через кілька хвилин допоможе отримати готову страву.

Область застосування електричних овочерізок

Овочерізка - один з найбажаніших приладів на кухні, вона економить час і дозволяє готувати їжу з комфортом і задоволенням. Адже тепер шинкування капусти, нарізка овочів і фруктів займає лічені хвилини.

Часто виробники постачають професійні овочерізки безліччю додаткових функцій, наприклад:

- можливістю різати м’ясо;

- шинкуванням овочів різної форми (соломкою, скибочками, нарізка кубиками);

- іншими параметрами, необхідними господині на кухні.

А по посиланню купить овощерезку ви зможете вигідно придбати цю і іншу якісну кухонну техніку.

Овочерізка з електричною м’ясорубкою

Ці моделі оснащені одночасно електричної м’ясорубкою і шинковкою для овочів і фруктів. Що дуже зручно для приготування кількох страв одночасно, оскільки немає необхідності використовувати два різних приладу і, головне, потім їх мити. Компактна форма дозволяє легко зберігати пристрої в кухонних шафках.

Звичайна електрична овочерізка

Звичайна електротерка для овочів використовується тільки для терки і нарізки, має спеціальні насадки, форма яких залежить від конфігурації пристрою. За допомогою цих пристосувань можна швидко нашинкувати овочі або порізати фрукти.

Кухонний комбайн з функцією нарізки овочів

Мультифункціональний комбайн для кухні - мрія будь-якої господині. З його допомогою можна дуже швидко виконати практично будь-які завдання, необхідні для приготування їжі. Такі пристрої можуть збити коктейлі, порізати м’ясо, нашаткувати, натерти і порізати кубиками овочі, приготувати пюре і віджати сік. Комплектація різними типами насадок дозволяє поєднати в цьому приладі несумісне: електрошінковку для овочів, електричну овощерезку кубиками, м’ясорубку, міксер, хліборізку і багато іншого.

Електрична терка для овочів

Головним функціональним пристосуванням такого пристрою є терка, яка за допомогою електричного приводу дозволяє натирати продукти практично без втручання людини. Потужний мотор електричної терки дозволяє за короткий час обробити велику кількість овочів. Перш ніж купити електротёрку для овочів, необхідно з’ясувати потужність її двигуна.

Що слід знати при покупці електричної овочерізки

Професійні моделі відрізняються від побутових пристроїв не тільки ціною, але і іншими показниками, необхідними для довгої і безперебійної роботи:

- Ножі виготовляються з нержавіючої сталі, що гарантує їх довгу службу.

- Регулювання товщини нарізки і шинкування (ця опція дуже часто присутня в професійних моделях).

- Додаткові пристосування, що допомагають зробити нарізку різної форми.

- Мінімум робочих механізмів з пластика.

- Потужний двигун, який може витримувати тривале навантаження.

- Стійкий корпус.

- Лотки для вивантаження нарізаних або натертих продуктів.

Професійні пристрої мають тривалий термін служби і витримують значні навантаження. Ресурс таких моделей значно вище, ніж звичайних побутових електротерок.

Основні рекомендації по вибору електричної овочерізки

- В першу чергу варто звернути увагу на виробника кухонного апарату. Відомі компанії, що давно завоювали популярність на ринку, можуть забезпечити якість своєї продукції. Звичайно, за це потрібно буде заплатити вищу ціну, але вона буде відповідати якості і високої продуктивності.

- Ріжучі та тручі поверхні повинні бути виготовлені з нержавіючої сталі, що забезпечить ріжучі властивості і тривалу роботу пристрою.

- Ножі повинні мати можливість заміни.

- Слід вибирати моделі, корпус яких виготовлений з металу або нетоксичного пластика.

- Дуже важливо переконатися, що обрані електроножі працює не тільки з вареними, але і з сирими овочами.

- Одним з необхідних показників якості пристрою є позитивні відгуки про нього в інтернеті. Постарайтеся знайти і вивчити їх.