Дитячий конструктор - дорога в світ творчої фантазії

Якщо у вас в сім'ї росте малюк, вам відмінно відомо, що діти обожнюють щось майструвати своїми руками. Дитячий конструктор створений спеціально для того, щоб у дитини була можливість постійно збирати і розбирати яскраві деталі.

Заняття з конструктором приносять велике задоволення юному архітекторові і дозволяють захопити дитину на тривалий час. Але не тільки в цьому полягає користь конструкторів для розвитку дитини. При покупці конструкторів, зокрема моделей літаків в магазині neuron-toys.com ви можете не сумніватися в користі цих ігрових наборів для повноцінного розвитку.

Користь конструювання для дитячого розвитку

1. Взаємодія з геометричними фігурами конструктора покращує моторику і координацію дитини. Зводячи мости, будинки з дерев’яних або пластмасових деталей, малюк вчиться керувати своїм тілом, переміщати елементи таким чином, щоб будова залишалося нерухомою і цілісною.
 
2. Просте знання фізики, наприклад, уявлення про силу тяжіння і рівновагу, можуть також закладатися під час гри з конструктором. Малюк вчиться думати логічно, намагаючись побудувати міцну конструкцію.
 
3. Використовуючи схему, дитина постійно переключає увагу з малюнка на деталі, завдяки чому тренується посидючість, уважність, самоконтроль, просторове мислення.

4. Якщо малюк буде імпровізувати і збирати конструктор по своєму смаку, у нього будуть розвиватися фантазія і образне мислення. Подібно архітекторові, дитина зможе втілити будь-який творчий проект.
 
5. Завдяки дитячому конструктору дитина знайомиться з кольорами, геометричними фігурками, отримує перше уявлення про різні види будівель, техніки.

6. Тренування дрібної моторики ручок також відбувається під час гри з деталями набору. Дитяча кисть розробляється кожен раз, коли малюк бере в руку металевий, пластмасовий або дерев’яний елемент.
 
7. Незалежно від того, наскільки складний конструктор, малюк проведе час за грою час захоплююче і цікаво. Найголовніша умова при виборі набору - щоб іграшка підходила дитині за віком і відповідала захопленням і смакам крихти.
 
Збирати деталі конструктора корисно як для фізичного, так і для розумового розвитку дитини. Малюк знайомиться з законами логіки і фізики в процесі створення іграшкової фортеці, керованої по радіо машинки або будиночка для ляльки з маленьких блоків. У процесі конструювання малюк удосконалює ігрові навички, вчиться бути уважним і посидючим, робить перші кроки в творчості і проектуванні.