Де краще замовляти вантажне таксі

Без них проблематично здійснити квартирний або офісний переїзд, доставку будматеріалів на об'єкт, вивезення сміття після ремонту, доставку габаритних покупок. Можна замовити вантажне таксі погодинно, а можна - на той термін, який буде потрібно для здійснення всієї операції з транспортування вантажу.

Але як вибрати надійного вантажоперевізника, щоб і оперативно, без пошкодження доставити речі в потрібне місце, і не переплатити зайвого? Замовляйте послугу грузоперевозки по Киеву в компанії  «Давай Переедем», яка гарантує безсумнівну якість перевезення вантажів від 1,5 до 20 тон, досить лояльні тарифи, добросовісність, уважність і професіоналізм персоналу.

Критерії грамотного вибору транспортну компанію

Вантажоперевезення, переїзд, вантажне таксі - ось не повний перелік послуг, які зараз надають транспортні компанії. Звертаючись до професіоналів, Ви, в першу чергу, економите свій час, адже квартирний або офісний переїзд у Вас займе як мінімум дня три, при зверненні в спеціалізовану компанію той же переїзд можна укласти на добу. А так за умовами сучасного життя: час - гроші, то відповідно звернення в транспортну компанію ще й економічно доцільніше, ніж самостійні пошуки.

Однак не слід забувати, що і серед транспортних компаній є недобросовісні організації, якщо їх взагалі можна назвати такими. Серед маси оголошень надання транспортних послуг, зустрічаються оголошення так званих “приватників”. До них можна віднести неофіційних перевізників, які мають лише одну машину (або іноді дві), а про офіс навіть мови і не йде. “Приватник” разом зі своїми друзями готовий допомогти Вам у переїзді, забезпечити розвантаження-вивантаження зазвичай за значно меншою ціною, ніж офіційні компанії. Але слід задуматися: чи варто це того?

Запам’ятайте:

- “Приватник” не несе відповідальності за Ваш вантаж, тому при псуванні Вашого майна - він не стане Вам відшкодовувати збиток;

- “Приватник” не укладає офіційного договору з клієнтом, тому не дивуйтеся, якщо вартість можете в процесі перевезення різко зрости;

- Неофіційний перевізник не може дати Вам ніяких гарантій за збереження і цілісність Вашого майна.

Таким чином, перш ніж звернутися до неофіційного перевізника подумайте. Можливі втрати можуть значно перевищити гадану економію.

Рекомендуємо звертатися за послугами переїздів і вантажних перевезень до офіційних транспортних компаній. Великі компанії надають не тільки послуги вантажних перевезень, а й ряд супутніх послуг. Наприклад, вантажно-розвантажувальні роботи, логістику, експедиція, страхування, розбирання, демонтаж і упаковку перевезених вантажів.

Хороша транспортна компанія, так назвати “з репутацією”, обов’язково запропонує Вам укласти договір, в якому будуть прописані всі умови надання послуг. Така організація завжди надає своїм клієнтам гарантії збереження вантажу. А персонал таких компаній проходить суворий відбір і відрізняється надійністю.

Звертайтеся за послугами в офіційні компанії, і не бійтеся переплатити. Адже можливі втрати можуть виявитися набагато значнішими!