Наймодніші футболки 2020. Фото і тренди

Футболка - це зручний і багатофункціональний предмет одягу, який може не тільки створити актуальний лук, але і допомогти висловити свою індивідуальність.

Експерти фешн-індустрії зібрали найтрендовіші типи стильних футболок, образ з кожної з яких буде в модному тренді в 2020 році. А в інтернет-магазині https://ondatra.com.ua/ ви зможете придбати наймодніші футболки і інший чоловічий і жіночий одяг.

Оверсайз

Одяг в стилі оверсайз - це комфортний, вільний, невимушений, ніби на один-два розміри більшого розміру - це тренд весняно-літнього сезону, маст-хев в 2020. Якщо навіть штани або пальто носять в цьому стилі, для футболок таке рішення напрошується просто саме. За таким одягом стоїть прагнення до зручності і заперечення зайвих рамок і обмежень.

Футболку оверсайз можна носити зі спущеним плечем, а також заправленою в вузькі джинси. Стиль оверсайз не терпить перенасичення, тому об’ємні футболки оптимально комбінувати з одягом за розміром. Таким чином, купивши лише один цей предмет вільного крою, ви складете відмінний лук з уже наявними предметами гардеробу. А яскраві написи або малюнки дозволять вам виразити себе і привернути увагу.

Стильна футболка оверсайз ідеально підійде для образу в стилі кежуал влітку 2019. Вибір довжини залишається за вами, подовжені моделі також в моді. Часто зустрічаються моделі, в яких довжина переду на кілька сантиметрів менше довжини спинки. При виборі розміру не перестарайтеся. Одяг, який занадто великий, може виглядати неохайно. Одного-двох розмірів буде цілком достатньо.

З відкритою спиною

Моделі, що відкривають спину сексуальні без вульгарності. В 2019 конструктори одягу проявили багату фантазію в створенні футболок, майок і светрів з відритою спиною. Ви вже зустрінете в магазинах і моделі з V-подібним вирізом, і тоненькими смужками внизу і вгорі спини, і різними лямками, і складними геометричними сполуками. Така футболка може бути і елегантною, і спортивною, і чуттєво-провокуючою, і технологічно-суворою.

Футболки-двійки

Такі футболки в 2020 знову актуальні. Цього року футболки-двійки шиються з різних матеріалів, щоб нікому навіть не спало на думку, що це одна річ, а не дві різні. Нижня частина може бути довгою і обтягуючою, верхня, навпаки, вільною і короткою, або носитися зі спущеним плечем.

У двох частин може значно відрізнятися колір і основний малюнок. Багатошаровість і нестандартність такої футболки, мабуть, повинна відображати ті ж властивості своєї власниці.

Короткі футболки

Ви ще не купили короткий топік на літо? Пора цим зайнятися! Укорочені футболки будуть суперактуальними і красивими. Термін, який використовується сьогодні для моделей, що дозволяють продемонструвати пупок - це кроп-топ.

Яка ж горловина буде актуальна для таких моделей в цьому сезоні?

- Виріз V-подібної форми;

- Напівкруглий виріз;

- Труба, хомут;

- Виріз у формі квадрата;

- Хенлі.

Якщо ви поки не в курсі, Хенлі - це кілька гудзичків на горловині при відсутності коміра. Коротка футболка може бути вільною або мати форму трапеції, і на ній можуть бути написи.

Найбільш вдалий варіант - носити таку красиву футболку з джинсами або джинсовими шортами. Буде добре виглядати, коли джинси або шорти починаються від талії або трохи нижче. Часті кольори коротких топів в цьому сезоні: білий, чорний, сірий.