Xiaomi випустила розумний акваріум для рибок

Компанія Xiaomi, в асортименті якої присутні товари абсолютно різного призначення - від напоїв, до одягу і валіз - представила чергову несподівану новинку: акваріум Xiaomi Fish Tank вартістю 43 долари.

За словами виробника акваріум Xiaomi Fish Tank підійде як для офісу, так і для дому, допоможе урізноманітнити інтер’єр і полегшить догляд за рибками. Конструкція Fish Tank дозволяє зберегти екологічний баланс, тому користувачеві не доведеться часто міняти воду, а спеціальне бічне відділення для годування створено для того, щоб не відкривати верхню кришку.

Акваріум самостійно контролює рівень насиченості води киснем, а в відділення нагорі можна посадити рослину, яка буде поливатися водяною парою. Очищення акваріума Xiaomi Fish Tank також не складе труднощів: вода зливається простим натисканням кнопки.

Для підтримки чистоти води акваріум отримав складну, чотириступінчасту систему фільтрації з активованим вугіллям для знищення бактерій, вулканічний камінь і нітрифікуючі бактерії. Верхній і нижній шар виготовлені з біохімічної бавовни, яка також допомагає збирати відходи і дрібні частинки.

Акваріум Xiaomi Fish Tank має вбудовану підсвітку і працює від портативного акумулятора. Виробник обіцяє високий час автономної роботи завдяки низькому енергоспоживанню.

Здавалося б, акваріум для рибок є дуже простою річчю, але сучасна мода на розумні технології дісталася і до них. Пристрій Bluenero схожий на простий акваріум, але всередині ховаються деякі функціональні можливості. Наприклад, це система очищення води. Датчики відстежують кислотність і наявність солей, корм кладеться в спеціальний відсік і видається за розкладом.

Підтримується Bluetooth і Wi-Fi, щоб можна було підключитися до додатка на смартфоні. Це дає можливість дистанційно спостерігати за станом води і міняти колір підсвічування. Є в акваріумі і камера, щоб бачити рибок навіть на відстані.

Обійдеться все це в 500 доларів за версію об’ємом 60 літрів, і в 700 за 100 літрів. Поставки почнуться в майбутньому році. Проект розташовується на платформі IndieGoGo, поки в ньому взяли участь 28 спонсорів, зібравши приблизно 1 400 дол., Хоча мета поставлена ​​отримати 25 000 тис.дол. У розробників залишається місяць на збір коштів.

На сайті https://eco-trade.com.ua ви дізнаєтесь про діяльність компанії “Эко-Трейд Украина” яка займається виготовленням на замовлення акваріумів любих форм і розмірів. Також надається послуга по дизайнерському оформленню, обслуговуванню, підбору необхідного обладнання, і інших аксесуарів для акваріумів.