Vans випустили колекцію, присвячену порятунку планети

Зараз екологія на нашій планеті з кожним все більше погіршується і тому навіть популярні виробники взуття намагаються звернути увагу на ці проблеми.

Якщо ви є палкими прихильниками взуття легендарного бренду Vans, в інтернет магазині https://yourwayshop.com.ua ви зможете замовити чудові моделі кед, і тільки зараз по досить суттєвій знижці, поспішайте!

Vans, наприклад, днями випустив колекцію під назвою «Save Out Planet». Вона включає в себе два забарвлення Sk8-Hi, Era, UltraRange. Моделі Sk8-Hi і Era не просто так отримали по два забарвлення, так як одне забарвлення використовує багато кольорів на часткової карті світу, що розмістили на верхній частині, а інша забарвлена ​​тільки в білий і чорний, щоб показати якою стане Земля, якщо не звертати уваги на проблеми екології.

На мідсолі розмістили назву колекції - Save Our Planet.

Реліз колекції відбувся на сайті бренду. У колекції, крім кед, представлені футболки, худі, куртки, бейсболки, поясні сумки і рюкзаки. Ціна на сумку складе $ 35, на взуття ціна варіюється від $ 45 до $ 100, а за куртку доведеться викласти $ 139,50.

У компанії повідомили, що пожертвують $ 200 000 доходів від продажу нової колекції організації Sustainable Coastlines Hawaii, яка бореться із забрудненням узбережжя Гаваїв.

Варто зазначити, що кожен відомий бренд прагне виділитися гучною колаборацією або ексклюзивною ліміткою. Зокрема, нещодавно креативний директор Louis Vuitton Вірджіл Абло анонсував випуск ексклюзивних кросівок бренду моделі LV 408, які будуть варіювати в кольорі в залежності від міст світу. Точніше базова модель буде залишатися незмінною, а ось колір ремінців і шнурівки буде змінюватися в залежності від міст світу: темно-синій - для Нью-Йорка, жовтий - Лондона, рожевий - Мілана, зелений - Дубая. Кросівки LV 408 будуть доступні в бутиках Louis Vuitton з 25 листопада в Нью-Йорку і з 4 грудня в інших містах.

Бренд Puma створив кросівки моделі RS-X, які присвятив фільму «Той, що біжить по лезу». Основа кросівок виконана з чорної сітки, замші і шкіри з яскравими акцентами оранжевого, зеленого, синього і фіолетового кольорів в дизайні. Вони покликані передати неонові вогні Лос-Анджелеса, де розгорталася дія картини.

До Дня мертвих, який традиційно відзначають в Мексиці 2 листопада, бренд Dr. Martens випустив лімітовані черевики. Класична модель з гладкої чорної шкіри прикрашена тематичним принтом з символами свята: черепами і квітами календули.