Чистота - всьому голова! Кому довірити професійне прибирання

Сучасні сім'ї мають можливість користуватися послугами клінінгових компаній, домробітниць і прибиральниць, адже це дуже полегшує життя господаркам, зайнятим побудовою своєї кар'єри. Хтось наймає постійного помічника, хтось звертається за допомогою час від часу. Кому ж довірити прибирання свого житла - приватній робітниці чи клінінговій компанії?

Іноді в приватний будинок на постійній основі запрошують прибиральницю - жінку, зазвичай звану помічницею по господарству. З одного боку, це дуже зручно: приходить перевірена часом людина, яка знає всі куточки в будинку, добре знайома зі смаками господарів, вона стала практично членом родини. Ні для кого не секрет, що присутність в будинку сторонніх, нехай навіть на найкоротший час, не може не турбувати і не напружувати. Тут можна розслабитися і спокійно займатися своїми особистими справами: дітьми, роботою, хобі.

Але є певні нюанси, які говорять не на користь якості роботи приватних прибиральниць.

- У домашньому арсеналі зазвичай є звичайні пилососи та чистячі засоби, придбані в супермаркетах. Клінінгові ж компанії користуються високопотужними апаратами, професійною технікою і побутовою хімією, призначеною для чищення найрізноманітніших поверхонь.

- Приватні прибиральниці - це, як правило, жінки, просто вміють підтримувати чистоту в будинку і не мають спеціальних знань і навичок по догляду за незвичайними поверхнями, різноманітними покриттями і матеріалами. Ось чому завжди існує ризик ненавмисно зіпсувати якусь цінну річ.

- Літній жінці (а найчастіше саме вони працюють помічниками по господарству) непросто буває виконати складне комплексне прибирання, наприклад, помити стелі, важкодоступні поверхні, ретельно вимити величезні засклені лоджії і балкони, зробити хімічну чистку тканинних покриттів меблів. Отже, страждає якість і продуктивність роботи.

- Досвідчена бригада співробітників клінінгової компанії впорається з найбільшим обсягом робіт за досить короткий час, а ось приватна прибиральниця може провозитися цілий день, а то і довше.

І якщо вас переконали ці аргументи, замовляйте на https://cleaningpartner.com.ua/uk/ послуги компанії “Клінінг Партнер”, яка має значний (з 2011 року) досвід професійного прибирання любої складності, використовує найефективніші технології клінінгу, що дозволяє дотримуватись найвимогливіших стандартів чистоти.

Клінінгові компанії: правила вибору

1. Необхідні документи. На початковому етапі необхідно переконатися в наявності документації, яка засвідчує, що співробітники компанії володіють усіма необхідними навичками для здійснення кваліфікованого прибирання. Отже, попросіть показати, насамперед, сертифікати якості і ліцензії, що підтверджують професійну діяльність компанії.

2. Рекомендації та відгуки. Зрозуміло, найкращою рекомендацією стане розповідь ваших знайомих про конкретну компанію, що здійснювала у них прибирання. В цьому випадку можна докладно розпитати про ті нюанси проведеної роботи, які зазвичай не озвучуються самою клінінговою компанією. Поцікавтеся, як вели себе прибиральники в квартирі, як часто відлучалися покурити або робили перерву на чай-каву, чи не пошкодили чи в процесі збирання електропроводку, меблі, посуд, предмети побуту.

Якщо ж такої можливості немає - пошукайте в інтернеті відгуки клієнтів компанії, це також дозволить скласти уявлення про якість проведених робіт.

3. Оцінка обсягу роботи. Серйозна клінінгова компанія в обов’язковому порядку надсилає свого менеджера для оцінки майбутнього обсягу роботи. Тут є один дуже важливий момент: вартість прибирання може бути названа попередньо по телефону і розраховується вона виходячи з площі приміщення. Як правило, саме так і відбувається, і в подальшому ціна зазвичай не змінюється.

Менеджер при огляді приміщення визначає кількість співробітників клінінгової компанії - прибиральників, необхідних для виконання роботи, а також відповідає на всі питання клієнта, пояснюючи, якими миючими засобами користуються прибиральники, чи не шкідливі вони для дітей і домашніх тварин, скільки по часу триватиме прибирання.