«Рок н Ролл» - найсмачніші у Варшаві піца і суші!

Сьогодні заради смачної домашньої вечері не обов'язково проводити години біля плити на кухні - досить знати, де замовити піцу з кур'єрською доставкою. І через якусь годинку після оформлення заявки можна насолоджуватися улюбленою їжею!

Але навіть в звичайному ресторані можна отримати страву з неякісних продуктів. І онлайн-кафе мають навіть більше можливостей для обману клієнтів. Дуже важливо уважно підійти до вибору служби доставки, щоб привезена їжа принесла тільки позитивні емоції.

Проблема вибору посилюється, коли ви потрапляєте в інше місто, або навіть в іншу країну. Ось, для прикладу, як простому українцеві у Варшаві розібратися у величезному асортименті пропозицій закладів швидкого харчування? А не потрібно морочити собі голову, достатньо зайти https://rnr.waw.pl/ і там замовити улюблені смаколики!

Про доставку «Rock n Roll»

Смачно, швидко, доступно - на цих трьох принципах працює дана доставка їжі. Спробуйте і переконайтеся самі - суші, роли, супи, салати готують кращі кухарі! Тільки зі свіжих і якісних інгредієнтів. Всі страви, замовлені вами, готуються безпосередньо перед відправкою. А щоб зберегти їх смак і аромат, тут використовують спеціальну харчову упаковку.

Замовити суші і піцу в «Rock n Roll» зручно і просто. Достатньо зателефонувати на телефон, вказаний на сайті, або оформити замовлення онлайн. А безкоштовна доставка прямо до ваших дверей дозволить заощадити дорогоцінний час і гроші. І якщо багато закладів харчування закриваються надто рано, а у вихідні деякі взагалі не працюють, то на rnr.waw.pl готові виконати ваше замовлення 365 днів у році з 11.00 до 22.00.

У Варшаві так багато ресторанів які пропонують піцу з доставкою додому, сотні якщо не тисячі рецептів піц, від безлічі агрегаторів доставок і ресторанів з сервісом доставки їжі. Всі вони обіцяють доставити піцу швидко, гарячої і дуже смачною. Так чому ж варто замовити піцу, чи щось інше саме в цьому сервісі?

Справа в тому, що “Рокнролл” це сервіс доставки їжі, а не ресторан. Доставка піци тут є головною і єдиною задачею. Кухарі готують піцу виключно для того щоб на вашому столі до вечері красувалася смачна, гаряча піца. Кур’єр не зайняті нічим іншим як, рішення задачі самої оперативної доставки піци до клієнта, а адміністратори пов’язують десятки процеси задіяних при приготуванні піци в єдиний ефективний і якісний сервіс.

А тепер поговоримо про меню на прикладі піци.

Меню складається з двох десятків піц, рецепт кожної з яких доведений до ідеалу. Їжа від «Rock n Roll», перш ніж потрапити до Вас на стіл, проходить через досвідчені руки піцайоло, які готують кожну зі страв строго за унікальним рецептом. Унікальному тим, що всі рецепти піци беруть участь мінімум в 24 дегустаціях, як серед професійних кухарів, так і любителів піци, кожен з дегустують висловлює свої думки, ставить оцінки, що дозволяє нам отримувати об’єктивно смачну піцу.

Любителям піци напевно припаде до смаку піца “П’ять сирів”, з ніжним сиром моцарелла, ароматним дорблю і пармезаном, італійської фетою і сиром Радомер. Любите м’ясо? Тоді для вас піца “Супер м’ясо” адже це справжній м’ясний пиріг, з беконом, телятиною, салямі, курячим філе, мисливськими ковбасками щедро оздоблення сиром моцарелла.

Сервіс доставки смачної їжі “Рокнролл” не забув і про “вегетаріанців” - піца “Маргарита Ді Савойя” з оливками і в’яленими томатами, це неймовірно смачна піца, шматочок якої захоче вкрасти навіть любитель піци “Супер м’ясо”.