Основні критерії вибору служби таксі

У ритмі сучасного життя будь-якій людині хоча б раз на рік доводиться їздити на таксі, так як це найбільш оптимальний вид транспорту, коли справа стосується важких речей і обмеженого часу.

Щоб поїздка була комфортною, водій повинен добре знати місто, а також запитувати адекватні гроші за зроблену поїздку. Щоб знизити ризик недобросовісних водіїв, важливо правильно підібрати транспортну компанію, що надає послуги таксі.

На що необхідно звертати увагу

По-перше, подивіться можливості виклику. Наприклад, якщо служба працює тільки через сайти і додатки, то це погано, тому що в разі виникнення проблем з інтернетом, ви не зможете виїхати. Важливо, щоб таксі можна було замовити через інтернет (додаток або сайт), по телефону або смс, а також через мережеві месенджери (телеграм, вотсап, вайбер). А скористатися послугою заказать такси в севастополе ви зможете за допомогою сервіса Mobiway - це швидко, комфортно і безпечно!

Зверніть увагу на пропоновані тарифи, так як в кожної якісної службі таксі ціни на послуги фіксовані. Запитайте точну вартість на передбачуваний маршрут, якщо її не можна розрахувати автоматично в додатку або по телефону. Також, слідкуйте за знижками і особливими привілеями для постійних клієнтів, наприклад, підвищений клас автомобіля або водій таксі з хорошим трудовим стажем і відмінним знанням місцевості. Вивчіть сервіс, перш ніж ним користуватися, так як у багатьох компаніях діє знижка на першу поїздку для нових клієнтів.

Для оцінки якості обслуговування, зверніть увагу на ввічливість диспетчерів, а також на знання водієм доріг і правил дорожнього руху. У цьому питанні добре допоможуть відгуки на популярних майданчиках. Хороший водій ніколи не буде їздити ривками, грубіянити і тим більше скасовувати замовлення в останню хвилину. Якщо таке відбувається нерідко, то компанія байдужа до безпеки пасажира, допускаючи до роботи будь-якої людини з правами. У разі якихось ексцесів чи ситуаціях, в яких винен водій, хороша компанія поверне гроші, або подарує знижку на майбутню поїздку.

Один з основних критеріїв при виборі служби таксі - автопарк. Якщо він відсутній, то будьте готові до приїзду брудної і старої машини, так як такі таксисти вважають за краще вибирати гірші машини, які було б не шкода продати або розбити.

Заключним і важливим фактором є швидкість подачі. В ідеалі, машина повинна з’являтися протягом 5 хвилин, в середньому, якщо ви живете в межах міста. У разі, якщо автопарк у компанії невеликий, то машину доведеться чекати довго, що може стати причиною запізнень.