Рекомендації щодо вибору кросівок

У сучасному світі спортивне взуття лідирує серед продажів, адже вона ідеально підходить для щоденної шкарпетки. Зараз практично у кожної людини є в гардеробі кросівки, але на жаль не усі уміють вибирати дійсно комфортне взуття. Здавалося б, що складного в підборі кросівок, адже усі моделі схожі між собою? Але цене так, вони мають відмінності: виробник, ціна, призначення, функціональність, колір і багато що інше.

Для того, щоб відшукати зручну пару, треба знати деякі нюанси, завдяки яким ви зможете придбати якісний виріб. У інтернет магазині Bezet представлений великий асортимент товарів, які відповідають усім вимогам якості.

Основні критерії вибору

Найголовніше правило, кросівки не повинні приносити почуття дискомфорту. Треба пам'ятати, що стопа має бути чітко зафіксована, щоб суглоб міг виносити великі навантаження. При виборі наслідуйте основні рекомендації: 

  • Модели з шнурками правильно фіксують взуття на нозі, тому є сенс віддати перевагу саме завдяки шнуруванню, ваші ноги зможуть виносити фізичну напругу без шкоди для здоров'я.
  • Якісний виріб повинен мати рівні рядки, також має бути відсутнім зайвий клей на матеріалі.
  • Найвірніша ознака низької якості, це неприємний запах виробу.
  • Наявність бирки про склад і виробника обов'язково мають бути.
  • Наявність супінатора допоможе понизити рівень навантаження на гомілковостопний суглоб.
  • Знімна устілка дозволить підтримувати гігієну кросівок.

Для пошиття спортивного взуття використовують натуральну шкіру, замші, ці матеріали підійдуть для холодної пори року. А ось для теплої погоди слід вибирати вироби з штучних тканин, які допоможуть зберегти повітрообмін. 

Також слід звертати увагу на підошву виробу. Для спорту треба вибирати об'ємний малюнок підошви, а для щоденного носіння відсутність малюнка хороша ознака. Тому перш ніж приступити до вибору необхідно визначитися для яких цілей вам потрібні кросівки.

Розмір

Навіть найякісніші кросівки, не зможуть забезпечити комфорт, якщо вони неправильно підібрані за розміром.Тому, примірці варто приділити особливу увагу. Не варто соромитися в магазині взути вибрану модель, походити в ній, можна навіть пострибати, адже під час навантаження, стопа збільшується в об'ємі. Практично усе спортивне взуття треба вибирати трохи більше свого розміру, але не перестарайтеся, нога теж не повинна бовтатися в них. Правильно підібрані кросівки забезпечать вам комфорт і зручність.