З чим і як носити пальто з хутряним коміром

Проблема всіх трендів - поєднання з іншими речами. Тренд на леопардовий принт буде виглядати безглуздо, якщо неправильно його комбінувати. Тренд 2019 року - пір'я, підійде не для всіх ситуацій і образів. Точно так справи йдуть з модними пальто з хутряним коміром.

Само по собі пальто виглядає елегантно, а дивлячись чим його доповнити, можна створити і зухвалий молодіжний образ. Натуральний ворс теж додає елегантності і дорожнечі в наряд, а хутро на комірі пальто - подвійно вишукано! І у цьому ви зможете переконатися відвідавши сайт almatti.com, де представлено в широкому асортименті чудові моделі жіночих пальто, і іншого якісного стильного верхнього жіночого одягу ТМ «Almatti».

Головне - не зіпсувати таку річ неправильними аксесуарами, інакше навіть найдорожчий виріб буде виглядати безглуздо.

Як носити пальто з хутряним коміром

Хутряні коміри актуальні вже не перший сезон, але в цьому році вони частіше, ніж звичайно зустрічалися на модних показах. Були представлені різні фасони, довжина і матеріал пальто. Особливо актуальні моделі вільного крою, доповнені поясом. Комір може бути маленьким елементом у верхній частині пальто, а може спускатися до нижнього краю виробу.

Актуальні кольори ворсу - натуральні. Мода на яскраві, ненатуральні відтінки хутра залишилася в минулому і перетворилася на справжній антитренд. Допускається штучний і натуральний матеріал.

На жаль, у моделях з таким коміром є деякі нюанси, а значить вони підійдуть не всім:

- при великому бюсті або зайвій вазі хутро в області грудей повнить жінку;

- не вкладене, розпущене волосся виглядає не естетично, особливо при вітряній погоді;

- занадто великий комір робить голову непропорційно маленькою;

- така річ вимагає від господині доглянутості і бездоганною укладання;

- ворс повинен бути високої якості;

- важко підібрати головний убір;

- спроба виглядати елегантно в такому одязі може додати вам кілька років;

- об’ємне хутро приховує лінію плечей, що робить їх округлими або зовсім безформними.

Пальто з хутряним коміром повинно бути однобортним - коли на ньому один ряд гудзиків. Актуальний крій - прямий, з поясом, оверсайз. До речі, досить гармонійно виглядає хутряний комір на довгому пальто, така модель підійде високим дівчатам.

Шарф, косинка, палантин: що підходить?

Якщо погода дозволяє, добре б віддалити хутро від обличчя. Обмотайте шийну хустку навколо шиї, так ваша голова і лице не «потонуть» в пухнастій розкоші.

Розпашний комір в наших широтах вимагає утеплення області шиї і грудей. Для цього підійде тонкий однотонний шарф або хустка. Головне, щоб колір хустки був контрастним з відтінком хутра. Сюди не підійдуть великі в’язані шарфи і снуди. Останні в принципі в цьому сезоні не актуальні

Взуття

Спортивне і об’ємне взуття до пальто з таким коміром не підійде. Не найкращий варіант і ботильйони. Віддавайте перевагу чобіткам з високою халявою і черевикам в класичному стилі.

Аксесуари, головний убір

Краще, якщо хутряний комір буде поєднуватися з красиво зібраним волоссям, але іноді наші морози не дозволять дівчатам хизуватися без головного убору навіть в такому елегантному вбранні. Відразу обмовимося помилки:

- Часто дівчата думають що потрібно доповнити вишуканий верхній одяг таким же капелюхом, але як би не так! Капелюх і хутро будуть змагатися за увагу, тому що обидва атрибута є акцентними. У підсумку увагу оточуючих буде привертати не ваша зовнішність і образ в цілому, а боротьба капелюхи і хутра.

- Нам відомо, що в’язана шапка з помпоном здатна спростити образ і надати повсякденності шубі. Виглядає такий комплект гармонійно, але з хутряним коміром такий прийом не пройде. І виглядати ви будете скоріше як школярка з 90-х, а не дама з хорошим смаком.

- Якщо і надягати шапку, то нехай це буде або мініатюрна трикотажна модель або хутряна, в тон коміра. Для романтичного образу підійде берет - він залишається актуальним в цьому році. Якщо комір плоский - підійде хутряна шапка-вушанка.

В якості аксесуару виступає сумочка і пояс, яким оснащені багато моделей. Можна доповнити образ акуратним годинником. Якщо комір плоский - візьміть сумку через плече на довгому ремінці. А ось з об’ємним гармонійно виглядає велика сумочка з короткими ручками.