Перманентний макіяж: як підготуватися до процедури, і доглядати після

Пам'ятайте, як в нещадні нульові всім малювали однотипні вугільні брови, забивали чіткий і щільний контур губ, що нагадує татуювання і котрий не має нічого спільного з природною красою? Забудьте! Сучасний перманентний макіяж - це зовсім інша історія.

Сьогодні завдяки перманентному макіяжу можна не тільки кардинально перевтілити себе, а й позбутися від явних «недоліків» (шрами, рубці), відтворити брови або ж заповнити міжповіковий простір при абсолютній алопеції, замаскувати вітіліго на будь-якій ділянці тіла.

Перманентний макіяж - це окремий вид салонної послуги, який поєднує художні навички майстра і його компетентність в області базової косметології, знання будови шкіри і її особливостей. Бажаєте виглядати чарівно і неперевершено? Завітайте на сайт https://permanent.od.ua/, де ви зможете записатись онлай до досвідченого креативного майстра одеського салону “Майами”.

На кінцевий результат також впливає і самостійний догляд до і після процедури.

Як підготувати шкіру до процедури?

Перше, що важливо запам’ятати, ні в якому разі не варто робити процедуру відразу після повернення з відпустки, якщо ви відпочивали в місцевості з агресивним сонцем. Нехай шкіра адаптується до звичного для неї клімату, заспокоїться.

Друге, якщо у вас з’явилася інфекція (герпес і застуда), ретельно пролікувати. Сама процедура досить травматична, і є ризик потрапляння інфекцій на інші зони. Цього треба уникнути.

Перед процедурою потрібно дізнатися про можливі протипоказання, це робиться, здебільшого, на попередніх консультаціях.

Більшість клієнтів салонів краси, які обирають процедуру перманенту, в першу чергу стикаються зі страхом перед можливим болем процедури. Зняти з порядку денного питання про дискомфорт допомагає анестезія. Вона буває двох видів. Найчастіше досить аплікаційної анестезії. Вона полягає в використанні спеціального крему або гелю, який «заморожує» відчуття на поверхні шкіри.

Інфільтраційна анестезія використовується при масштабних процедурах, таких, як татуаж губ. Також цей метод знеболення показаний при низькому больовому порозі клієнта.

Основні правила догляду

Навіть якісно зроблений татуаж можна зіпсувати, причому, своїми ж руками. Справа в тому, що остаточний результат процедури перманентного макіяжу прямо залежить від подальшого догляду за ділянкою, де проводилася маніпуляція.

Фахівці настійно рекомендують неухильно дотримуватися всіх рекомендації вашого майстра. А саме, в перші кілька днів перманент слід кожні дві години змащувати Бепантеном або дитячим кремом. Категорично протипоказаний контакт з водою, скрабами і сонячними променями.

Якщо татуаж нанесено на губи, краще пити через соломинку і уникати дотиків. Важливий момент - ні в якому разі не можна чіпати лущення і тим більше намагатися відірвати скоринки.

При дотриманні всіх порад і рекомендацій по загоєнню ви отримаєте обіцяний результат і будете насолоджуватися усіма принадами перманентного макіяжу кілька років!