Чашки з логотипом: ефективний спосіб підвищити репутацію компанії і збільшити клієнтуру

Створити свій фірмовий стиль непросто, адже він повинен не тільки служити формуванню хорошої репутації компанії, але і залучати нових клієнтів. Крім того, логотип повинен бути приємним оку, зрозумілим і викликати позитивні асоціації. У цьому випадку послуги або товари підприємства люди будуть вибирати, вже просто побачивши знайомий бренд.

Всі організації намагаються підвищити свою впізнаваність, збільшити число лояльних споживачів. Це розширює можливості компанії і дозволяє ставити великі цілі. Нанесення логотипу на чашку - один з популярних способів опинитися в поле зору майбутніх або постійних клієнтів. А на сайті https://printerio.com.ua/chashki-print можна вигідно замовити цю послугу.

Як просувати бренд за допомогою нанесення логотипу на чашці

Способів рекламувати свій товар або компанію в цілому існує безліч: банери на вулиці, відеоролики, інформація в журналах і в Інтернеті. Всі ці методи працюють і користуються попитом. Серед величезної кількості варіантів просування фірми є ще один дієвий і простий прийом привернення уваги партнерів і клієнтів. Ви, напевно, здогадалися, що мова про різні сувенірні вироби з нанесеним логотипом компанії, зокрема, про чашки. На відміну від паперової продукції, цю річ точно не викинуть, а будуть використовувати постійно.

1. Нанесення логотипу на чашки для співробітників. Для створення єдиного корпоративного настрою час від часу необхідно проводити спільні свята і заходи. Багато співробітників на таких зустрічах починають розуміти цінність своєї роботи. Колектив стає більш згуртованим і дружним, справжньою командою. В результаті зростає продуктивність праці і продажу.

В якості заохочення співробітників і створення теплої атмосфери відмінним подарунком стане сувенірна чашка з логотипом. Подібним чином можна виділити особливо працьовитих працівників, адже людям завжди приємно, що їхню працю цінують. Визнання - настільки ж значуща річ, як і гроші. Просто замовте певну кількість кухлів і підносіть їх на будь-які дати: день народження компанії, кінець місяця або кварталу, Новий рік. Якщо такий презент вручають не всім підряд, то інші члени колективу теж захочуть отримати його і будуть більше старатися. Здавалося б, дрібниця, а працює!

Успішність компанії залежить не тільки від працездатності персоналу, але від багатьох інших факторів, в тому числі навіть від таких, як повага, вдячність керівництва, нехай і виражена врученням гуртки з логотипом фірми. Крім того, благополуччя підприємства в фінансовому плані залежить і від співпраці з партнерами, компаньйонами, постачальниками, службою доставки, рекламщиками і т. д., а також інвесторами і співробітниками банку - тими, хто довіряє вам гроші і не сумнівається в розвитку вашої справи.

У міру розвитку бізнесу ви спілкуєтеся з великою кількістю людей. Підприємець, який вміє вибудовувати доброзичливі, довірливі і щирі відносини, завжди на кілька кроків випереджає конкурента. Увага з вашого боку може бути виражено навіть врученням чашки зі своїм логотипом фахівцям з IT-служби або дизайнерові з рекламного агентства - і це не залишиться непоміченим. Такий подарунок не соромно поставити на стіл, він зручний, виконаний з міцного матеріалу, виглядає привабливо.

2. Сувенірна чашка на презентаціях. На численних презентаціях і виставках ваша компанія прагнути уявити себе в найвигіднішому світлі. Для досягнення поставлених фінансових цілей потрібно познайомити з фірмою якомога більше людей. Покази та конференції дозволяють поспілкуватися особисто з партнерами, роздати рекламні матеріали.

Чашки та іншу сувенірну продукцію можна продавати за собівартістю або навіть дешевше. Такі вироби служитимуть і в рекламних цілях, і за прямим призначенням. Для досягнення маркетингових цілей необхідно замовляти нанесення логотипу на чашки високої якості. Подаруйте ви чашку або продасте, в будь-якому випадку вона повинна радувати того, хто буде нею користуватися, будь це партнер або ж потенційний клієнт. Користуючись келихом, люди із задоволенням пригадають про вашу компанію і, можливо, прийдуть до вас знову або порекомендують знайомим.